Event details

  • DATE /14 Mei 2011
  • TIME /23:00 - 05:00
  • ADDRESS /Waerdse Tempel, Heerhugowaard

Line up

Cardiak
Tripped (live)
Dr. Peacock
Lethal Injection vs Dawnbreaker
Bart Hard vs Mendeaz (TK 07)

Event information

Tickets
De kaartverkoop is reeds begonnen en kaarten zijn beschikbaar voor 12,50 (ex. fee) bij Paylogic, Primera en op www.cyndium.com

Nocturnal - The Qualifiers

Nu de klok weer een uurtje naar voren is gegaan worden de dagen langer en de nachten korter. Om de echte nachtbrakers tegemoet te komen zal Cyndium op 14 mei Nocturnal organiseren in de Red Room van de Waerdse tempel. Met een line-up van Cardiak, Tripped, Dr. Peacock, Lethal Injection, Dawnbreaker en de mannen van TK 07 Bart Hard en Mendeaz belooft dit weer een klapper van een feest te worden. Onderhand hoeft al niet meer uitgelegd dat de Waerdse beuktempel garant staat voor een supergeluid waarmee je tot in de vroege uurtjes vermaakt wordt.

Met Nocturnal – The Qualifiers wordt er begonnen aan een reeks Nocturnals die uiteindelijk zal leiden tot een grote editie. Waar en wanneer deze plaats zal vinden houden ze nog even geheim, maar je wordt verzekerd dat The Qualifiers zeker niet onder zullen doen voor een grotere editie en misschien zelfs iets intiemer aan zal voelen.
‘Join the creatures of the night at Nocturnal’

Trailer

Latest news

Travel