Event details

  • DATE /15 November 2008
  • TIME /21:00 - 05:00
  • ADDRESS /The Sand, Amsterdam

Line up

Ruffneck vs. Mindustries
Promo vs. Unexist
Tommyknocker vs. Amnesys
Celoy
Armageddon Project
Sequence & Ominous (special 2000-2004 set)
Negative A vs. E-Noid
Nexes vs. Weapon X

Live on stage:
Noize Suppressor

Event information

Bereikbaarheid/locatie
Voor degenen die het nog niet weten. The Sand is een ideaal gelegen locatie in Amsterdam (deze is op loopafstand van station Sloterdijk/aan de ring A10) Dit zorgt er voor dat de locatie goed bereikbaar is via zowel openbaar vervoer als auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketonline voor €27,50

For more info check: www.cyndium.com

Nocturnal - A Legacy For Future Generations

Op 15 November 2008 lanceert Cyndium een gloednieuw concept in The Sand genaamd: Nocturnal. The Sand, dat al bij velen bekend staat om zijn makkelijk te bereiken ligging en keihard, no-sound-limit, zal van 21:00 tot 05:00 worden omgetoverd tot een industrieel, in nevel gehuld industrieterrein waar betreden op eigen risico is…

In een mistige sluier zal in deze duistere setting de hele nacht de hardste beats van Nederlands bekendste muziekstroom door de speakers knallen. De line-up zal daarom bestaan uit alleen de hardste uit de scene die dit toneel durven te betreden.

Cyndium garandeert de bezoekers een breed scala aan kwalitatief grote artiesten die deze avond zowel solo als in snoeiharde battles tot een oorverdovend spektakel gaan maken. Bijgestaan door een van de beste live-acts van het moment zullen de dj’s deze illustere hal tot aan de nok toe vullen met hardcore.

De sets zullen worden vormgegeven door vertegenwoordigers van verschillende stijlen en meerdere stromingen binnen hardcore zullen deze avond aan bod komen. Meer dan normaal streeft Cyndium met dit concept naar de beste kwaliteit en is tot combinaties gekomen waarbij van tevoren al vaststaat dat deze meer dan geslaagd zullen worden.

Trailer

Latest news

Travel