Event details

  • DATE /19 September 2009
  • TIME /21:00 - 07:00
  • ADDRESS /Sporthallen Zuid, Amsterdam

Line up

Mainstage : Intoxicated
Promo vs. Ophidian
State of Emergency
Nosferatu
G-Town Madness (live)
Unexist vs. Tieum vs. DaY-már
The Stunned Guys
Mad Dog vs. Amnesys
D-Passion vs. The Wishmaster
Consumer vs. Counterfeit

Area 2 : Pandemonium (Earlyhardcore)
Rob Gee
Sequence & Ominous
Ruffneck
Dr. Macabre (live)
Lady Lady Dana
Dano vs. Buzz Fuzz
PCP (live)
Pita vs. Dennis The Menace
Vinyl Junk
Dione

Area 3 : Cynergize (Earlyhardstyle/Hardstyle)
Headhunterz
A-lusion
Tatanka
R.A.W. vs. Titan
Technoboy
Dozer
A-Drive & Brian NRG
Trilok & Chiren

Event information

Kaarten kosten €42,75 en zijn te koop bij bij Free Record Shops en www.ticketonline.nl

Intoxicated

In september 2008 vond de tweede editie van een veelbelovend feest in Amsterdam plaats. Als eerste sinds bijna tien jaar kreeg Cyndium de eer om een van de meest legendarische locaties in de scene weer in gebruik te nemen: de Sporthallen zuid. Het groeide uit tot een van de beste evenementen van het jaar en sindsdien kan dit concept geplaatst worden een bijzonder rijtje van feesten die hier zijn begonnen. Slechts een kleine greep uit de reacties van de ruim 6000 bezoekers bewijzen het feit dat Intoxicated zich, dankzij de zeer geslaagde editie van vorig jaar, als een van de weinige een nieuw succesvol meerstijlen indoor-concept kan noemen.

Op 19 september van dit jaar zal Cyndium de Sporthallen zuid weer inzetten om de derde editie van Intoxicated te hosten. De kaartverkoop is meteen explosief van start gegaan en verwacht wordt dat het maximum aantal bezoekers van 10,000 wel gehaald zal worden dit jaar. Met veel enthousiasme en nieuwe inspiratie kan Cyndium met zekerheid zeggen dat dit jaar het vorige op alle fronten zeker zal overtreffen. Naast de dikke line-up zal ook qua aankleding en show niet worden bespaard op kosten noch moeite.

De Sporthallen zuid zijn ingedeeld in drie zalen:
De Intoxicated zaal is de Main area waar een aantal snoeiharde en nooit eerder vertoonde battles zullen plaatsvinden. Een bijzonder duo vormt Promo samen met Ophidian en het keiharde trio Unexist vs. Tieum vs. DaY-már. Bijgestaan door nog een groot aantal artiesten zullen zij de hele nacht voor de beste present hardcore zorgen.
De Pandemonium area staat wederom volgeboekt met gerenommeerde dj’s die Cyndium waardig acht hier op dit feest te komen draaien. Onder andere: Ruffneck, Lady Dana, PCP en Rob Gee staan klaar om na vele jaren weer in deze locatie achter de draaitafels te staan.
Anders dan vorig jaar is de 3e zaal: de Cynergize area, die dit jaar ook een gehele hal zal beslaan. De eerste uren zal van early hardstyle worden opgebouwd naar de hedendaagse hardstyle door grootheden als: Tatanka, A-lusion, Technoboy en Headhunterz.

Trailer

Latest news

Travel