Event details

  • DATE /16 Februari 2013
  • TIME /22:00 - 06:00
  • ADDRESS /Rôhne, Amsterdam

Line up

Semiomime
Cherry Cocaine
Trilt
X-Factor
Eye-D
Hidden
The Outside Agency

Event information

Tickets
De organisatie wil jullie even melden dat de voorgaande edities van Icon uitverkocht zijn gegaan en ook nu gaat het weer erg hard. Dus wil je er sowieso bij zijn dit keer? Wees dan snel met het halen van je kaarten! Deze kosten €23,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via de diverse Primera winkels, Paylogic ,www.cyndium.com en via de officiële Cyndium Facebookpagina.

Overige info
Check voor verdere info op de Icon pagina Facebook[/url], de officiële Cyndium Facebookpagina en op www.cyndium.com.

Icon - The Outside Agency

Op 16 februari is het weer tijd voor een nieuwe editie van Icon, het event van Cyndium waarbij telkens één artiest/act in de spotlights staat. Na dj’s Activator, Frantic Freak en Dr. Peacock zal deze Icon helemaal in het teken staan van een duo dat bij menig hardcore-liefhebber bekend is om hun dikke producties en knallende sets: The Outside Agency.

Dit tweetal, bestaande uit Eye-D & DJ Hidden, gaat al een aardig tijdje mee en is met releases op o.a. Mokum Records, Hongkong Violence en Enzyme VIP altijd aanwezig geweest binnen de top van de scene.
Ook hebben ze sinds 2003 hun eigen label Genosha Recordings, waar op veel te horen is van de rauwe, industriële sound die hen zo geliefd heeft gemaakt bij het grote publiek. Dat hun muzikale voorkeur verder reikt dan hardcore blijkt alleen al uit het veelvuldig gebruik van breakbeats, en een tocht langs hun releases over de jaren toont aan dat dit duo een hoop diversiteit te bieden heeft. Deze diversiteit zullen de twee mannen op Icon laten horen tijdens een acht uur durende set! Ze zullen de avond beginnen met Electro en de bezoekers vervolgens meenemen op een muzikale reis langs o.a. drum & bass, oldschool, early hardcore en natuurlijk industrial hardcore. Niet alleen muzikaal, maar ook visueel zal alles helemaal TOA zijn!

Rhone Warehouse
Voor deze Icon zal voor het eerst worden uitgeweken naar een nieuwe locatie, namelijk Rhone Warehouse in Amsterdam. Een vette underground locatie, waar de organisatie een beter en harder geluid kan garanderen en waar er een uur langer door mag worden gegaan!

Latest news

Travel