Event details

  • DATE /11 Februari 2012
  • TIME /22:00 - 05:00
  • ADDRESS /P60, Amstelveen

Line up

Dr. Peacock
Cardiak
Adrenokrome
The Braindrillerz
Noisekick
Tharum vs Lethal Injection
The DesastaMasta
Marcus Decks
Dam & Prototype Hardcore
Hosted by: MC The Russian

Event information

Kaarten
Tickets kosten €22,50 (ex fee) en zijn te koop via: Paylogic, Primera en www.cyndium.com

Social Media
Hou de Cyndium website, de Facebookpagina en de Twitter in de gaten voor verdere info.

Icon - Dr. Peacock

Na op 11 februari wederom een spectaculaire en vooral zeer geslaagde avond te hebben meegemaakt, zal op 7 juli de bouwtechnische constructie van de P60 in Amstelveen weer eens flink getest gaan worden tijdens een nieuwe editie van Icon.

Zoals gewoonlijk zal deze avond geheel in het teken staan van één act die zich in het verleden bewezen heeft als een echt icoon binnen een bepaalde stijl. Ditmaal gaat het om een artiest binnen de frenchcore, een stijl die de laatste jaren flink aan populariteit heeft gewonnen. En er is één naam die onlosmakelijk met deze muziek verbonden is, en die zeker sinds vorig jaar niet meer weg te denken is uit de scene: Dr. Peacock! Zijn energieke sets en knallende producties worden alom gewaardeerd, en hij verdient het dan ook keihard om zijn eigen ‘Icon’ te krijgen.
Zoals bij velen bekend kampt Steve de laatste tijd met wat gehoorproblemen, waardoor hij niet in staat zal zijn om de hele avond zelf te draaien, maar zoals hij zelf zegt: ‘Dit zal dubbel en dwars goed worden gemaakt door de andere artiesten die ik met veel zorg heb uitgezocht!’

Latest news

Travel