Event details

  • DATE /27 April 2013
  • TIME /14:00 - 06:00
  • ADDRESS /Rôhne, Amsterdam

Line up

Area 1 outdoor (Deephouse & Techhouse)
Ici sans Merci (Chateau Techno,)
David Hülsken (live) (Rebellion. Schmeck Pony)
Kevin Duane (Trutjes, Deephouse Amsterdam )
Alex Thomson (Elevator Passion,Into The Wild)
Sander Bongertman (SK Supreme records, Flash recordings)
WNDWLCKRS ( CookieClub, Forbidden Planet)
Raaf & Absurd (Studio 80)
Pierre August (Klamme Handjes)
Jan Szen (live) ( TWSTD )

Area 2 Indoor (Tech House & Techno)
Mitchell van Dooijeweerd (Appeltuin,Forbidden Planet)
Jurwin Abbo (live) (Switch, I am Techno)
Paul Cairo (Korrect Unikorn,Donttouchtheartist)
Michael May (live) (Appeltuin, Forbidden Planet)
Gal Tsadok-Hai (Sub1990, Offline)
Pim Kos (Appeltuin, Reaktor)
Stratum (Hal 16, Module)
Sinfol (Chateau Techno, Reaktor)
Joost Toast (Sticky Green)
Djay Alias

Event information

Tickets
Om toegang te garanderen, koop je een guaranteeticket die je bij binnenkomst direct kunt inwisselen voor 4 consumptiemunten. Dit zullen in totaal maar 500 kaarten zijn. De resterende kaarten zullen €15,80 kosten die je bij binnenkomst direct kunt inwisselen voor 4 consumptiemunten. Kaarten zullen te koop zijn via www.forbidden-planet.nl, de officiële Forbidden Planet Facebook pagina, www.cyndium.com en alle Primera shops.

Tijden
Het evenement begint om 1400 en duurt tot 06.00 en duurt dus in totaal 16 uur lang.

Rhône Warehouse of Loods H7
Rhone Warehouse of Loods H7 is gelegen aan de Humberweg nr.7, 1043 AC te Amsterdam. De locatie is op vijf minuten lopen afstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Humerberweg is een zijstraat van de Rhoneweg.

Routebeschrijving van het station: 1. Ga westelijke op Orlyplein 2. Sla linksaf naar de Kastrupstraat 3. Weg vervolgen naar Rhoneweg 4. Sla rechtsaf naar de Humberweg.

Bereikbaarheid/Openbaar vervoer
Het Rhone Warehouse is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Amsterdam Sloterdijk. De Rhone Warehouse is op 5 minuten loopafstand vanaf het station. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.9292.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

Reizen per auto
Sla op ring A10 Amsterdam af bij afslag S102 richting bedrijventerrein Sloterdijk. Bezoekers die beschikken over een navigatiesysteem dienen ‘Humberweg 5, 1043 AC in Amsterdam’ in te toetsen om de locatie te bereiken.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het bedrijventerrein Sloterdijk rondom de Rhone Warehouse. Parkeren is gratis.

Overige info
Check voor verder info de de Forbidden Planet pagina op Facebook, de facebook event pagina en www.forbidden-planet.nl

Forbidden Planet - Indoor & Outdoor

Landgenoten,

Wij, Forbidden Planet bij de gratie Gods, zijn verheugd u te mogen mededelen dat wij naast Koninginnedag, dit jaar ook reeds Koningsdag zullen vieren. Met in achtneming van de nog altijd voortdurende economische crisis, die ons allen diep in de portemonnee treft, hebben wij besloten dat dit feestelijk gebeuren op 27 april aanstaande, u financieel onbelast zal laten.

In het licht van deephouse, techno en liefde, worden mensen op deze planeet tot elkaar gebracht en vinden nieuwe bezieling. Laat liefde verbinden, laat deephouse doen leven en laat techno kracht geven. De deuren van Rhone Warehouse in Amsterdam staan op 27 april wijd geopend voor een ieder die deze boodschap begrijpt. Vol blijdschap kunnen we vertellen, dat de eerste 500 feestvierders, geheel gratis aan alle geplande festiviteiten mogen deelnemen. In het kader van de algemene veiligheid en ter voorkoming van het zich in het gebouw boren van auto’s of andere objecten, vragen wij of men een guarantee ticket ter waarde van €10,80 wil aanschaffen. Hiermee weet men zich verzekerd van vier consumpties, waarmee men naar eigen smaak kan proosten op de komst van de nieuwe Koning.

Wees niet gevreesd: de Rhône Warehouse of ook wel Loods H7 biedt plaats aan nog veel meer bezoekers. Ook zij betalen slechts €15, ontvangen tevens vier consumptiebonnen en mogen aan alle binnen- en buitenactiviteiten meedoen. Hoewel wij in ons waterrijke land niet smelten van een beetje regen, zal bij eventueel slecht weer een overkapping worden geplaatst, zodat ook de hoogste suikerspinkapsels de nacht ongeschonden kunnen doorkomen. Om u van 14.00u tot 06.00u de volgende dag warm en in beweging te houden, trakteren wij u op de koninklijke klanken van enkel de beste techno-, techhouse- en deephouse meesters.

Jawel landgenoten: Forbidden Planet is een feest voor mensen van goede wil. Ooit werd hun ,,house is a feeling” toegezongen. Die woorden behouden hun waarde, door de eeuwen heen. In dat vertrouwen wensen wij u een gezegende Koningsdag toe.

Latest news

Travel