Event details

  • DATE /3 December 2016
  • TIME /21:00 - 07:00
  • ADDRESS /Sporthallen Zuid, Amsterdam

Line up

Nukem
ToXic Inside vs. Khaoz Kate vs. Rampaged
Naughty Kicks
Bartoch
Wars Industry vs. Azilyum (Mental Chaos)
A-Kriv vs. Miss Enemy
Aggressive vs. Cryogenic
Unleashed Fury
DRS

Event information

Deuren open:
Om 21:00 uur openen de deuren van de Sporthallen Zuid. Pandemonium – The Desecration duurt tot 7:00 uur ’s ochtends. Tien uur de tijd om volledig los te gaan!

VIP:
De gelukkigen met een VIP ticket voor Pandemonium hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs: aparte VIP ingang en toegang tot het VIP – deck bij de Pandemonium Mainstage.

Kaartverkoop:
De kaartverkoop voor Pandemonium is erg hard gegaan, er zijn nog een beperkt aantal reguliere tickets te koop. VIP tickets zijn uitverkocht.

Betaalmethode:
Munten kunnen met cash of PIN worden betaald. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. We raden aan om voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement. Creditcards worden niet geaccepteerd, bij betaling worden alleen PIN en Maestro geaccepteerd. Creditcards will not be accepted, so make sure you have enough cash on you.

Merchandising:
Tijdens Pandemonium kun je jezelf voorzien van de vetste merchandise artikelen. Wil jij al in stijl naar Pandemonium? Dat kan natuurlijk ook! Een kleine selectie van de aangeboden merchandise wordt nu al als pre-order aangeboden op www.cyndium.com/webshop.  Tijdens het evenement bieden wij een groter assortiment aan, alle reden dus om de merchandise stand te bezoeken! Bij alle merchandise stands kun je betalen met cash of PIN.

Draag jij al Pandemonium merchandise bij binnenkomst? Dan ontvang jij bij aankomst een exclusief Pandemonium entree bandje! (Op = op!)

Kluisjes:
Wil je liever meer tijd om te feesten? Pre-order dan je kluisje. Op vertoon van je ticket ben je sneller aan de beurt en kan je eerder richting je favoriete area. Kluisjes zijn gedurende het hele evenement toegankelijk.

Kluisjes:         €7,- p.s.

Munten:
Munten zijn op het evenement met pin en cash te verkrijgen, ook zijn de munten tevens online te bestellen via www.cyndium.com/tickets. Op vertoon van je ticket ben je sneller aan de beurt.

Spullen:
Eten en drinken mogen niet het evenement op. Deodorantrollers mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee. Voetbal T-shirts en stad gerelateerde T-shirts zijn verboden. Wij distantiëren ons als Cyndium namelijk van voetbalconflicten en iedereen komt toch om te feesten!

Toiletten:
Dit jaar beschikt Pandemonium over 6 verschillende toiletgroepen. Dit zijn 2 wc groepen meer dan voorgaande jaren.

Drinkwater:
Gratis water is verkrijgbaar bij de toiletten in de Sporthallen Zuid. Bekers en flesjes mogen niet mee de toiletten in. Gebeurt dit wel dan zal de security daar direct actie op ondernemen!

Roken:
Sporthallen Zuid is een horecagelegenheid, hier mag dus niet gerookt worden. Er is uiteraard een speciale rookruimte aanwezig voor diegenen die willen roken. Er worden geen sigaretten verkocht op het evenement, daarom raden wij u aan om genoeg sigaretten mee te nemen.

Drugs/Beleid:
In de Sporthallen Zuid geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Pandemonium wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Voor gedraaide joints zijn niet toegestaan.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
De beste manier van reizen naar Pandemonium is natuurlijk met openbaar vervoer. Mede omdat wij als organisatie het parkeren in de parkeergarage van het Olympisch stadion erg prijzig vinden. Plan je reis met 9292.nl naar Sporthallen Zuid (Burgerweeshuispad 54). Cyndium heeft voor jullie een perfecte deal op weten te sporen bij de Albert Heijn: voor maar €15,- reis je een heel weekend onbeperkt van A naar B. Deze ticket is geldig in alle NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia treinen. Je kan ook op vertoning van je coupon een gratis koffie ophalen bij de AH to go.

Busreis:
Naast openbaar vervoer is er uiteraard nog een mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze bus-partners. In Nederland werken wij samen met: Party-vervoer: https://www.facebook.com/partyvervoer/?fref=ts  | www.party-vervoer.nl

Parkeren:
Reis je liever niet met openbaar vervoer of een georganiseerde busreis? Dan kun je de auto in de buurt van Sporthallen Zuid parkeren, tot 24:00 uur betaald. Tevens kun je de auto parkeren in het Olympisch stadion, kosten hiervan zijn: €4,- per uur.

Wij verzoeken iedereen de borden wat betreft de kiss & ride en taxistandplaats op te volgen. Deze is gelegen bij het Olympisch Stadion en tevens ook de taxistandplaats. Wij adviseren de bezoekers i.v.m. beperkte parkeer plekken om met het openbaar vervoer te komen.

Fotografie, video en audio-opnames:
Digitale camera’s zijn toegestaan. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan. Vergeet alleen niet foto’s en video’s te delen op social media met de hashtag #cyndium #pndm #pndm16.

Social media:
Natuurlijk vinden wij het leuk om foto’s en video’s van bezoekers terug te zien. Vergeet daarom de leukste foto’s niet te delen via Facebook, Twitter en Instagram. Gebruik hiervoor de hashtags #Cyndium #Pndm #Pndm16 #Pandemonium

Facebook Cyndium: https://www.facebook.com/Cyndium/
Facebook Pandemonium: https://www.facebook.com/PandemoniumCyndium/
Facebook Pandemonium evenement: https://www.facebook.com/events/211315619200981/

Hosting Falcon area at Pandemonium The Desecration

3 December 2016 is het weer tijd voor Pandemonium – The Desecration, welke weer plaats zal vinden in dé hardcore tempel: de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Dit jaar zijn de stages indrukwekkender en zal er ten opzichte van voorgaande jaren veel meer show zijn. Daarom raden wij aan om deze 12e editie van begin tot eind mee te maken.

Wegens persoonlijke omstandigheden moeten wij helaas melden dat Johnny Napalm en Nosferatu niet zullen draaien tijdens Pandemonium. Voor beide heren hebben wij helaas geen waardige vervanging kunnen regelen voor de dj’s waar ze mee samen zouden draaien, uiteraard zullen Catscan en SRB beide een hele dikke solo set gaan neerzetten.

Cyndium wenst Johnny Napalm en Nosferatu heel veel sterkte toe!

Latest news

Travel