Event details

  • DATE /25 April 2008
  • TIME /22:00 - 05:00
  • ADDRESS /the Sand, Amsterdam

Line up

Area 1 Hardstyle, Hardhouse en Hardtrance
Deepack vs D-Block & S-te-Fan
Fausto
Lady Dana (early hardstyle)
Jesselyn
A-Drive
Pinas

Area 2 Energetic
Danny D
Tommy Pulse
Fausto
PC Lexus

Event information

Kaartenverkoop
kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketonline en Ticketbox
Kaarten kosten €15,- (ex.fee)
Houd www.cyndium.com in de gaten voor de line up en verdere info!

Cynergize - The Merging of Hard Sounds and Energetic Music

Cynergize, het nieuwe (early) hardstyle, (UK) hardhouse en hardtrance concept van Cyndium wat elke maand vanaf 25 april gaat plaatsvinden in The Sand, Amsterdam. Deze door Cyndium beproefde locatie heeft zich als uitermate geschikt bewezen voor deze stijlen. Bezoekers van Icon in november zullen dit kunnen beamen, men praat nog steeds op verschillende fora over de sound van deze avond!

De grote hal, de overdadige ruimte, het niet te overtreffen geluid en de kwaliteitsstempel die Cyndium immer op zijn feesten drukt zullen er voor zorgen dat Cynergize gegarandeerd als legendarisch de boeken ingaat. Eindelijk een plek waar de echte liefhebbers van hoge kwaliteit (early) hardstyle, (u.k.) hardhouse en hardtrance vol kunnen blazen om het weekend echt goed in te luiden. Met andere woorden ’energetic music’!

Zoals je van Cyndium gewend bent zal alleen de top van de DJ’s acte de presence geven tijdens deze avonden en garanderen ze je dat als je nog stapplannen had in de rest van het weekend je maar beter je tijgerbalsem kan gaan inslaan, want deze hal verlaten zonder wakker te worden met hevige spierpijn zal nog een zware dobber worden!

Klinkt als een dure grap zulke beweringen? Think again! Voor slechts 15 eurootjes sta jij de hele avond vooraan! (of hang je aan de bar, wat jij wilt natuurlijk)

Latest news