Event details

  • DATE /27 June 2008
  • TIME /22:00 - 05:00
  • ADDRESS /The Sand, Amsterdam

Line up

Main area:
Danny D
Tommy Pulse
Fausto
Lady Dana
Josh & Wesz
A-Drive
The Prophet

Area 2:
Morzzz
First-Base
Ernestoow
The Jackal
Miss Dutchlander
Jack of So
Lanoz
Ariba

Cynergize - The Merging of Hard Sounds and Energetic Music

Na de eerste twee edities van Cynergize is het alweer tijd om de laatste editie voor de zomerstop aan te kondigen! Op 27 juni gaat het nog een keer goed los in de Sand om na een verdiende rustperiode weer terug te keren in september.

Voor deze editie heeft Cyndium nog even gespeeld met de opzet van de avond: de tweede zaal wordt een talentarea, waarin vijf artiesten binnen de stijlen van Cynergize de kans krijgen hun skills te tonen! Dus ben jij een hardtrance, Verenigd Koninkrijk Hardhouse, hardstyle, of Early hardstyle DJ met genoeg talent of ballen om achter te decks te kruipen de 27e? Stuur dan je demo naar:

Cyndium Events
ovv Demo Cynergize
Herengracht 403
1017 BP
Amsterdam

Of stuur een link naar promo@cyndium.com

De uitverkoren krijgen uiterlijk een week voor aanvang bericht.

Uiteraard blijft het idee achter het concept Cynergize verder ongewijzgd: Cyndium blijft zich richten op de toekomst met een blik op de muziek van toen.

Zaal 1 staat in het teken van een muzikale trip van verleden naar toekomst met een overzicht van hardtrance naar hardstyle met tussenstops bij Hardhouse en Early hardstyle. Je begeleiders door deze muzikale trip zijn dit keer The Prophet, Lady Dana, Danny D, Josh & Wesz, Fausto, Pinas, Tommy Pulse en A-Drive. Waarvan Lady Dana wederom een Early hardstyle set zal neerzetten, die zeker weer net zo vet en veelbesproken zal zijn als bij de eerste editie!

Bij zo’n geslaagd en breed gerespecteerd concept hoort uiteraard ook een themanummer, en niemand minder dan Fausto heeft zich ingezet om de visie op de toekomst van dit evenement te verwoorden! Natuurlijk zal Fausto dit nummer ten gehore laten brengen op 27 juni.

Kaartenverkoop Kaarten voor Cynergize kosten slechts €15,- (ex fee) en zijn verkrijgbaar via Ticketonline en Ticketbox.

Check voor meer info www.cyndium.com

Latest news