Event details

  • DATE /2 December 2017
  • TIME /22:00 - 07:00
  • ADDRESS /Amsterdam Studio's, Amsterdam

Line up

Ruffneck
Dano vs. Gizmo
Vince
Akira vs. Drokz
Miss Monica
Frantic Freak
Hardsequencer

Event information

Kaartverkoop
Zoals eerder al was gemeld zijn er een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar. Bovendien is de kaartverkoop nog maar net begonnen en is er al een kwart van de kaarten verkocht. Cyndium raadt dus aan om snel kaarten te bestellen! Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.cyndium.com ,paylogictickets.nl en Primera. Kaarten kosten €27,50 (ex fee)

Busvervoer
Er worden busreizen georganiseerd vanaf diverse steden in Nederland. Ga naar www.dance-festivalbus.nl of bel 0625299540 voor meer informatie.

Overnachtingsmogelijkheid
Omdat er veel aanvragen zijn van mensen die uit andere delen van het land komen is er de mogelijkheid om te overnachten in het Bastion Hotel. Dit hotel ligt op 5 minuten lopen van de Amsterdam Studio’s. (Hotel Amsterdam/Amstel) Ga naar www.bastionhotels.nl en klik op reserveren. Kies dan hotel: Amsterdam/Amstel en vul de verdere gegevens in.

Cyndium Quality Chronicles

Op zaterdag 24 april organiseert Cyndium een nieuw, exclusief en éénzalig early hardcore evenement in de grote zaal van de Amsterdam studio’s. Na eerdere succesvolle Cyndium events in een van de populairste locaties van Nederland, behoeven de Amsterdam Studio’s geen uitleg meer. Het geluid is oorverdovend en de sfeer in de Studio`s is altijd geweldig underground en ultiem. Voor dit zeer speciale evenement zal Cyndium meer dan ooit bewijzen dat het staat voor kwaliteit. Niet alleen op het gebied van decor, geluid en show, maar ook qua lineup wordt er gezorgd voor kwaliteit, variatie en verrassing.

De line up is dan ook om van te watertanden en de avond wordt, in de vorm van lange sets, zorgvuldig opgebouwd. Zo zal Miss Monica, een specialiste op gebied van oldschool, de avond openen en zullen mannen van het eerste uur Dano en Gizmo een early rave set gaan doen. Ook is er een terechte plek voor een van de helden van het jubileum van Pandemonium, Frantic Freak. Verder mag mixmeester Vince natuurlijk niet ontbreken en hetzelfde geldt voor levende legende Ruffneck. Early freaks voor wie het niet hard genoeg kan, kunnen hun laatste beetje energie er uithakken tijdens Akira vs Drokz. Zij zullen de avond afsluiten met een early terror set.

Mystery guest
Alsof een dikke show met alles erop en eraan, een zorgvuldige muzikale opbouw door topdj`s en een toplocatie nog niet genoeg zijn heeft Cyndium voor dit speciale evenement een mystery guest in de programmering staan.

Cyndium heeft in het verleden grote artiesten teruggebracht in de scene. Laurent Hô, Charly Lownoise & Mental Theo en The Kotzaak Klan begonnen weer echt met optreden na hun boekingen op Pandemonium. Ook op Cyndium Quality Chronicles zal een zeer gewaardeerde artiest van weleer optreden. Deze artiest heeft sinds 1995 niet meer onstage gestaan en heeft in die tijd meerdere grote hits gehad die menig early hart sneller deed kloppen…

Wie dit is? Dat blijft nog even geheim…

Latest news

Travel