Gabbers! Het is bijna zover, over een paar dagen keren we terug naar de Sporthallen Zuid voor Pandemonium – The Dark Dimension. Lees de final info goed door en begin je avond alvast te plannen met onze timetable!

Deuren open
Om 20:30 gaan de deuren open van de Sporthallen Zuid, alleen mensen met een Go Hard Pre-Gathering / VIP / VIP upgrade ticket hebben toegang tot Pandemonium โ€“ The Dark Dimension vanaf 20.30. Voor iedere tickethouder met een regulier entree ticket gaan de deuren open om 22.00. Pandemonium duurt tot 07:00 โ€™s ochtends. De deuren sluiten om 04.30. Zorg dus dat je op tijd bent.

๐—ฉ๐—œ๐—ฃ
De mensen met een VIP-ticket voor Pandemonium โ€“ The Dark Dimension, hebben een aantal voordelen ten opzichte van de regular tickets; aparte VIP ingang (pre-gathering entree), toegang tot het VIP-deck bij de mainstage en hebben ook toegang tot de pre-gathering vanaf 20.30!

๐—ž๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ
De kaartverkoop van Pandemonium is erg hard gegaan en we hebben nog een klein percentage kaarten over. We verwachten vrijdag uitverkocht te zijn. Mocht je een kaart willen aanschaffen, wees dus snel! Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://cyndium.com/tickets/

๐—•๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ต๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ & ๐— ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป
Munten kunnen worden betaald met Cash, PIN of Creditcard. Het is NIET mogelijk om contant geld te pinnen bij de locatie. We raden dus aan om voldoende cash mee te nemen! Briefjes van 100 euro zullen niet worden geaccepteerd. We prefereren dat iedereen pint, gezien dit een snellere service is.

๐—ž๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ท๐—ฒ๐˜€
Wil je liever meer tijd om te feesten? Pre-order dan je kluisje via: https://cyndium.com/tickets/ Je krijgt dan van tevoren je lockernummer en pincode opgestuurd. Via deze weg heb je ook zekerheid van een kluisje want OP=OP! Donderdag sluit de online ticketsale, op het evenement kun je zowel online als met cash geld een locker aanscahffen.

๐— ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ฒ
Uiteraard hebben we weer mooie dingen ontworpen ter gelegenheid van de 30e editie van Pandemonium. Echter is het wel zo dat we van de meeste items gelimiteerde oplagen hebben om de exclusiviteit te waarborgen.

๐—ฆ๐—ฝ๐˜‚๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป
Het is verboden om eten en drinken mee naar binnen te nemen. Deodorantrollers mogen alleen naar binnen mits deze in de originele en afgesloten verpakking zijn verpakt. Spuitbussen die onder druk staan en parfumflesjes mogen dus NIET mee naar binnen! Daarnaast zijn voetbal T-shirts (club, land of stad gerelateerd) ook verboden. Wij van Cyndium distantiรซren ons dan ook van alle voetbalconflicten en willen benadrukken dat iedereen komt om te feesten!

๐—™๐—ผ๐—ผ๐—ฑ ๐—”๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ
De food area is net als vorig jaar op het voorplein van het terrein. Zorg ervoor dat je tijdens het feesten op jezelf let en dus ook goed op kracht blijft.

๐——๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ
Het is mogelijk om gratis drinkwater te verkrijgen bij de toiletten. Echter is het zo dat bekers en flesjes NIET mee naar binnen mogen. Er staat bij de wc een tafel om je drankje op te plaatsen. Security zal hierop letten en direct actie ondernemen mocht dit geconstateerd worden. Dit heeft ook te maken met het feit dat we in verleden veel ontstoppingen hebben gehad vanwege bekers en flesjes in de wc-pot.

๐—ฅ๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐—ป
Sporthallen Zuid is een horecagelegenheid. Het is dus ten strengste verboden om binnen te roken! Mocht dit worden geconstateerd door beveiliging, dan kan de beveiliging jou de toegang ontzeggen. Er zal uiteraard een speciale rookruimte aanwezig zijn buiten voor op het plein. Er worden geen sigaretten verkocht op het evenement.

๐——๐—ฟ๐˜‚๐—ด๐˜€ ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ
De Sporthallen Zuid hanteert het volgende drugsbeleid: (hard)drugs is niet toegestaan! Op Pandemonium wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs wordt geconstateerd, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegt en overgedragen aan de politie. Voor gedraaide joints zijn ook niet toegestaan.

๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ
De beste manier van reizen naar Pandemonium is uiteraard met het openbaar vervoer. Mede omdat we als organisatie de parkeerkosten bij het Olympisch Stadion erg prijzig vinden. Plan daarom je reis met 9292.nl naar de Sporthallen Zuid (Burgerweeshuispad 54, 1076 EP, Amsterdam).

๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป
Reis je liever niet met het openbaar vervoer of een georganiseerde busreis? Dan kun je de auto ook bij het Olympisch stadion parkeren. Als je je van te voren registreert op de website van het Olympisch Stadion, https://parkereninolympischstadion.nl/, kun je jezelf van te voren verzekeren van een parkeerticket voor โ‚ฌ15,00. Kosten in de vooravond bedragen โ‚ฌ9,00. Let wel op In Amsterdam zijn er ook nog diverse Parkeer & Ride locaties. Dit houdt in dat je je auto goedkoop kan parkeren en vanaf daar verder reist met het OV. Via de onderstaande link is een overzicht te vinden met daarin alle locaties.

https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-reizen/

๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ, ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ผ-๐—ผ๐—ฝ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐˜€
Het maken van fotoโ€™s en filmpjes op telefoon is uiteraard toegestaan. Echter moeten wij benadrukken dat het meenemen van professionele geluids- en filmapparatuur niet is toegestaan!

๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด At 8:30 PM, the doors of Sporthallen Zuid will open. Only people with a Go Hard Pre-Gathering / VIP / VIP upgrade ticket will have access to Pandemonium โ€“ The Dark Dimension from 8:30 PM. For every regular entry ticket holder, the doors will open at 10:00 PM. Pandemonium will last until 7:00 AM, and the doors will close at 4:30 AM. Make sure to arrive on time.

๐—ฉ๐—œ๐—ฃ
People with a VIP ticket for Pandemonium โ€“ The Dark Dimension enjoy several advantages over regular ticket holders, including a separate VIP entrance (pre-gathering entrance), access to the VIP deck at the main stage, and entry to the pre-gathering from 8:30 PM.

๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐˜€
Pandemonium ticket sales have been brisk, and we have only a small percentage of tickets left. We expect to be sold out by Friday. If you want to purchase a ticket, act quickly! Tickets are available at: https://cyndium.com/tickets/

๐—ฃ๐—ฎ๐˜†๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐— ๐—ฒ๐˜๐—ต๐—ผ๐—ฑ๐˜€ & ๐—ง๐—ผ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜€
Coins can be paid for with Cash, PIN, or Credit card. It is NOT possible to withdraw cash at the location, so we recommend bringing enough cash with you. โ‚ฌ100 bills will not be accepted. We prefer everyone to use card payments for faster service.

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€
If you prefer more time to party, pre-order your locker at: https://cyndium.com/tickets/. You will receive your locker number and pin code in advance. This ensures you have a locker as quantities are limited. Online locker sales end on Thursday, and lockers can be purchased both online and with cash at the event.

๐— ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ฒ
We’ve designed beautiful items to commemorate the 30th edition of Pandemonium. However, most items have limited quantities to maintain exclusivity.

๐—™๐—ผ๐—ผ๐—ฑ ๐—”๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ
The food area, like last year, is on the front square of the venue. Make sure to take care of yourself during the party and stay energized.

๐——๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ช๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ
Free drinking water is available at the toilets. However, cups and bottles are NOT allowed inside. There is a table near the toilets to place your drink. Security will monitor this, and immediate action will be taken if detected. This is also to prevent past issues with blockages due to cups and bottles in the toilet bowl.

๐—ฆ๐—บ๐—ผ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด
Sporthallen Zuid is a catering facility, so smoking inside is strictly prohibited. If security observes this, they may deny you access. A designated smoking area will be available outside on the square. No cigarettes will be sold at the event.

๐——๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ฃ๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐˜†
Sporthallen Zuid adheres to a strict no (hard) drugs policy! Pandemonium has a zero-tolerance policy regarding (hard) drug use. All forms of (hard) drugs are strictly prohibited. If a visitor is found with (hard) drugs, access to the event will be denied, and they will be handed over to the police. Rolled joints are also not allowed.

๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น ๐—”๐—ฑ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ
The best way to travel to Pandemonium is by public transportation, especially since parking costs at the Olympic Stadium are high. Plan your trip to Sporthallen Zuid (Burgerweeshuispad 54, 1076 EP, Amsterdam) with 9292.nl.

๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด
If you prefer not to use public transportation or an organized bus trip, you can park your car at the Olympic Stadium. By registering on the Olympic Stadium website https://parkereninolympischstadion.nl/, you can secure a parking ticket for โ‚ฌ15.00. The evening costs are โ‚ฌ9.00. Be aware that Amsterdam has various Park & Ride locations, where you can park your car cheaply and continue with public transportation. The link below provides an overview of all locations: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-reizen/

๐—ฃ๐—ต๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ต๐˜†, ๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ, ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—”๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ผ ๐—˜๐—พ๐˜‚๐—ถ๐—ฝ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜
Taking photos and videos with your phone is allowed, but bringing professional sound and film equipment is not permitted.