Met minder dan 4 maanden op de teller komt Pandemonium – The Dark Dimension steeds dichterbij. Wij kunnen niet wachten om jullie weer te verwelkomen op 18 november in onze Sporthallen Zuid en jullie de hele nacht te zien hakken op de dikste hardcore.
Het evenement is op gebruikelijke grootte zoals men gewend is: 5 zalen alle stijlen Hardcore!
Bereid je voor op een nacht vol met de dikste hardcore, gepresenteerd door grootmachten uit de scene, underground acts en unieke artiesten combinaties.
Dit is er een voor de rasechte gabber!

Line-up:
Partyraiser, The Destroyer vs. Drokz vs. Akira, The Resonant Squad vs. Xqruciator, Anime vs. Tha Playah, Evil Activities vs. The Viper, Mad Dog, Chaotic Hostility vs. Vandal!sm, The Sickest Squad, Peckerhead (live), Ophidian vs. Nosferatu, Radium, Tripped, Marc Acardipane (live), MBK vs. Irradiate, Ruffneck vs. Painbringer, Hellfish vs. The Dj Producer, Trespassed vs. The Dope Doctor, Vince vs. Waxweazle, The Whistlers, Unproven vs. Satirized, Lenz vs. Not a Dj, Hysta, The Twins Artcore vs. Formek vs. Slugnoid, The Braindrillerz, Catscan vs. Predator, Dano vs. Chosen Few, NSD vs. Hatred (early uptempo), Dissoactive vs. Suicide Rage, Dione (E-Noid & Dione set), Manifest Destiny vs. Lekkerfaces, Chrono vs. The Demon Dwarf, OTM vs. Hardnetic, The Speedfreak, Kaycie & Apac, Predator, Abaddon vs. Soulblast, Bit Reactors, SRB, Sequence & Ominous, Tharoza vs. Rosbeek, Maissouille, The Vizitor, Doris, Bruhze, Nekrosystem, Putty

Hosted by: MC Ruffian, MC Jeff, Mc Robs, MC NO-ID