Beste Pandemonium bezoekers,

Op donderdag 6 juli ontvangen alle tickethouders van een verplaatste Pandemonium(2020,2021 en 2022 editie’s) een nieuw ticket voor Pandemonium The Dark Dimension op 18/11/2023 via hun mail. Dit geldt voor de volgende oorspronkelijke editie tickets:

– Pandemonium 28/11/2020

– Pandemonium 27/11/2021

– Pandemonium 24/09/2022

Let op: De editie kleine editie Day/night shift 24/09/2022 is het volgende van belang. Als je alleen een day- of nightshift ticket hebt gekocht voor Pandemonium 24/09/2022, ontvang je geen nieuw ticket.

Als je echter een ticket hebt gekocht voor de oorspronkelijke grote editie op 24/09/2022 en destijds ervoor hebt gekozen om je vouchercode te gebruiken voor het kopen van een day- of nightshift ticket met korting, ontvang je wel een nieuw ticket.

Zodra de nieuwe tickets worden verzonden, wordt je oude ticket direct ongeldig gemaakt. Met het oude ticket heb je dus geen toegang tot Pandemonium The Dark Dimension op 18/11/2023. Je ontvangt een mail met een sealed Ticket, deze kan je een paar dagen voor het evenement van 18/11/2023 personaliseren. Om je kaart te personaliseren krijg je ook nog een mail een paar dagen voor het evenement 18/11/2023.

Helaas kunnen wij geen nieuwe tickets sturen aan personen die via Ticketswap een ticket hebben gekocht, omdat wij geen inzicht hebben in die specifieke transacties. We kunnen alleen nieuwe tickets versturen naar originele tickethouders die in ons eigen systeem staan en via onze ticket een ticket hebben gekocht. Als je een ticket via Ticketswap hebt gekocht, adviseren we je vriendelijk om contact op te nemen met Ticketswap voor verdere ondersteuning, aangezien zij verantwoordelijk zijn om jou je geld terug te betalen of je het nieuwe ticket van 2023 te overhandigen.

Nogmaals willen we iedereen attenderen om geen tickets te kopen via Ticketswap, zij verkopen tickets die niet geldig zijn voor de aankomende editie. Aangezien je bij de aankoop van een ticket op Ticketswap niet als tickethouder in ons ticket systeem wordt opgenomen.

Share in
Tagged in