Pandemonium – Go Hard or Go Home ticket sale

Na twee jaar het gemis van Pandemonium komen we terug, en harder dan ooit. We staan klaar om alles in te halen, en daar willen we jou graag bij hebben op 24 September 2022 in de Sporthallen Zuid

Pandemonium Go Hard or Go Home

Op 24 Maart 2022 om 12:00 uur kun je jezelf verzekeren van een kaartje voor komende editie. Deze editie zullen we weer hard gaan, dus blijf zeker niet thuiszitten. We verwachten na deze lange afwezigheid weer snel uit te verkopen, wacht niet te lang en kom rondjes lopen met al je gabbers in Sporthallen Zuid. Met de aankoop van je ticket kun je ook nog eens de Limited Edition Pandemonium Bomber kopen op onze website voor slechts €35 exclusief verzending. Deze hebben we speciaal laten maken voor de Pandemonium editie Go Hard or go Home. Je ticketcode is ook de code om je Bomber mee aan te kunnen schaffen. Bezoek www.cyndium.com/webshop en voeg de bomber toe aan je winkelmandje om de ticketcode in te kunnen voeren. |

Alle tickets van de geannuleerde edities zullen ook geldig zijn voor Pandemonium Go Hard or Go Home 2022!
Dit geldt voor de volgende edities:

  • Pandemonium The New Frontier (Eventhal Venray – 11/04/2020)
  • Pandemonium (Sporthallen Zuid – 11/28/2020)
  • Pandemonium The Pandemic Sanctuary (Sporthallen Zuid – 27/11/2021)

Ook met deze tickets kun je de Limited Edition Bomber aanschaffen op onze website. Als je al een ticket had, kun je je originele ticketcode gebruiken om de Bomber aan te schaffen.

Mocht je een nieuw e-mailadres hebben, schrijf je dan opnieuw in voor de nieuwsbrief om up to date te blijven.

 

English version

After two years of absence, Pandemonium is coming back, and harder than ever. We’re ready to catch up on everything we missed, and we’d love to have you there on September 24, 2022.

Pandemonium Go Hard or Go Home.

On March 24, 2022, at 12:00 PM, you can secure your ticket for this edition. This edition we will go hard again, so don’t keep sitting at home. We expect to sell out quickly after this long absence, so don’t wait too long and come rave again with all your gabbers in Sporthallen Zuid.

With the purchase of your ticket, you can also buy the Limited Edition Pandemonium Bomber on our website for only €35 excluding shipping. We had this one made especially for the Pandemonium edition Go Hard or go Home. Your ticket code is also the code to purchase your Bomber with. Visit www.cyndium.com/webshop and add the bomber to your shopping cart to be able to enter the ticket code.

All tickets from the canceled editions will also be valid for Pandemonium Go Hard or Go Home 2022! This applies to the following editions:

  • Pandemonium The New Frontier (Eventhal Venray – 11/04/2020)
  • Pandemonium (Sporthallen Zuid – 28/11/2020)
  • Pandemonium The Pandemic Sanctuary (Sporthallen Zuid – 27/11/2021)

If you already had a ticket for one of the last editions, you will receive an email from us with a new unique voucher code to purchase the Bomber! Keep an eye on your email + spam box. If you have a new email address, please sign up again for the newsletter to stay up to date.

 

Bomber, Pandemonium

Share in
Tagged in