Beste Pandemonium bezoeker,

Door externe omstandigheden hebben we het evenement in Venray moeten cancellen. Zoals jullie weten is Pandemonium een kwalitatief hoogstaand evenement, en die kwaliteit konden we op deze manier niet waarborgen. Venray verplaatsen wij naar volgend jaar.

WAT BETEKENT DIT?

 • Als je al een kaart hebt gekocht, dan heb je een mail van ons ontvangen met persoonlijke informatie en gratis aanbieding (check ook je spambox)
 • Heb je nog geen kaart gekocht, lees dan goed onderstaande, want dit wil je niet missen!

Om jullie niet teleur te stellen hebben wij besloten een Pre-Gathering in de H7 Warehouse in Amsterdam te organiseren op 11 april 2020. Op dit evenement maken wij de line-up en locatie van 28 november 2020 bekend. Ook lanceren wij de Limited edition merchandise en de mogelijkheid om je ticket voor 28 november 2020 met korting te kopen. Je Venray ticket blijft geldig voor de nieuwe editie

Wij hebben besloten op The Pre-Gathering alle stijlen die je van Pandemonium gewend bent in 1 Area ten gehore te brengen. Hiermee willen we het samenhorigheidsgevoel van vroeger creëren. Met andere woorden voor de OPENMINDED MUZIEKGANGER. 

Wat kun je  nog meer verwachten op 11 april in de H7 Warehouse in Amsterdam?

 • Je wordt automatisch Cyndium Member en ontvangt een membercard waarmee je  toegang hebt tot exclusieve feesten voor membercard holders. Kortingen op merchandise en meer! Special pre-sale (kaarten en merchandise).
 • Een keiharde line-up
 • Eén zaal met alle stijlen
 • Een fantastische aankleding en show
 • Saamhorigheid
 • Underground locatie met dik geluid
 • Nieuwe limited edition merchandise 
 • Line-up release Pandemonium 28 november 2020
 • Locatie release Pandemonium 28 november 2020 

Alle bezoekers die al kaarten hebben gekocht voor The New Frontier (11 april) krijgen gratis toegang tot dit feest, waardoor er nog maar een beperkt aantal kaarten in de verkoop zijn! Koop dus snel je ticket op www.cyndium.com/tickets

LINE-UP

The Destroyer vs. Tripped // The Resonant Squad // SRB // Akira vs. Hellfish (Early Deathchant set) // The Sickest Squad // Lady Dana vs. Promo (Millenium hardcore set) // Hatred // The Whistlers //  Ruffneck vs. Ophidian //  Arjuna // The Viper vs. Tommyknocker //

PRAKTISCHE INFO

Locatie: H7 WAREHOUSE, AMSTERDAM
Datum: 11 april 2020
Prijs: €25,- (ex fee)
Tijd: 21.00 – 08.00 
Tickets: www.cyndium.com/tickets

Share in
Tagged in