Attentie Dj’s en Producers! Jij kunt namelijk een plekje op de line-up van Nocturnal – The Rise of Abaddon bemachtigen op 23 september 2017 in het WFC Beursplaza te Amsterdam. Lees vlug hieronder wat je hiervoor moet doen.

Na vijf jaar is Nocturnal terug met een groots indoor evenement in het WFC Beursplaza in Amsterdam. Jij maakt als dj kans om op een evenement op te treden die bij velen een speciaal plekje in hun hart heeft. Om deel te nemen aan deze contest moet je de volgende dingen doen:

– Upload een mix van maximaal 30 minuten op jouw Soundcloud- of Mixcloud kanaal. Alle stijlen die Nocturnal vertegenwoordigd zijn welkom! Maak je je eigen tracks? Cool! Zorg vooral dat ze in je mix zitten en geef ze aan d.m.v. een tracklist. Let op: is je mix niet geüpload via Soundcloud, Mixcloud of een alternatief, dan wordt je inzending niet in behandeling genomen.
– Noem je mix ‘Nocturnal Qualifiers 2017 | *Artiestennaam*.
– Maak je inzending voor maandag 4 september 2017 compleet via de onderstaande link.

Enter the Nocturnal Qualifiers (NL): http://bit.ly/NocturnalQualifiersNL

 

Share in
Tagged in