Falcon Final Info & Timetable

Aanstaande zaterdag 11 april zal de eerste editie van “Falcon” gaan plaatsvinden in Amsterdam Studio’s! Het is de eerste keer dat er een uptempo hardcore evenement op een dusdanige manier groots wordt neergezet. Bij deze wat relevante info en de timetable waar de beste uptempo dj’s van dit moment staan geprogrammeerd!

Locatie:
Amsterdam Studio’s
H.J.E. Wenckebachweg 171
1096 AM Amsterdam

Timetable:

Area 1 : Falcon (Uptempo Hardcore)
22.00 – 22.30 TBS
22.30 – 23.30 The Unfamous vs. Hardbouncer
23.30 – 00.30 The Punisher
00.30 – 01.00 Bartoch (live)
01.00 – 02.00 Wars Industry
02.00 – 03.00 Andy the Core vs. Dave Dope
03.00 – 04.00 Unrest vs. Tharoza
04.00 – 05.00 F. Noize vs. Spitnoise

Area 2 : (Hosted by Toxic Sickness Radio)
22.00 – 23.00 Vandalism
23.00 – 00.00 Stampede vs. Lady Bex
00.00 – 01.00 Ysiss
01.00 – 02.00 Skullfuck3r vs. Accuser
02.00 – 03.00 Psycho Killer vs. Epic Noise
03.00 – 04.00 Rampaged

Deuren open:
Het evenement begint om 22.00 en duurt tot 05.00. We verzoeken je voor 02.30 binnen te zijn aangezien de deuren om 03.00 sluiten.

Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cyndium.com/tickets of in de Primera winkels en kosten slechts €22,- (ex fee in de voorverkoop).
Er zal ook deurverkoop zijn en kaarten kosten aan de deur  €30,- (kaarten worden alleen aan de deur verkocht mits het evenement uiteraard op de dag zelf nog niet is uitverkocht).

De online kaartverkoop stopt zaterdag 11 april a.s. om 20.00.

Pinnen:
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Merchandising :
Er worden Cyndium items bij de merchandising stand verkocht en er zijn speciaal voor deze editie bijzondere Falcon t-shirts gemaakt, dus neem genoeg extra geld mee.

Kluisjes:
Kosten kluisjes: €7,- (borg is €5,-). Er zijn voldoende kluisjes aanwezig en deze zijn de gehele avond toegankelijk.

Spullen:
Eten en drinken mogen niet het evenement op. Deodorantrollers mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee. Voetbal t-shirts en stad gerelateerde t-shirts zijn verboden. Wij distantiëren ons als Cyndium namelijk van de voetbal problemen. Iedereen komt tenslotte om een leuke avond te hebben.

Toiletten:
Er bevinden zich dames en heren toiletten in Amsterdam Studio’s en deze zijn gratis toegankelijk. Het is niet toegestaan om in de toiletten drank en bekers mee naar binnen te nemen.

Roken:
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op Falcon mag alleen buiten in de rokersruimte gerookt worden! Binnen wordt gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Drugs/Beleid:
In Amsterdam Studio’s geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Falcon wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua harddrugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van harddrugs ten strengste verboden zijn. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld indien een bezoeker aangetroffen word met harddrugs.

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer:
Amsterdam Studio’s liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Spaklerweg. Deze halte is te bereiken met metrolijnen 51, 53 en 54. Vanaf het Amstel Station is het ongeveer 20 minuten lopen naar Amsterdam Studio’s.

Parkeren:
De bezoekers van Falcon die met de auto komen kunnen op het terrein bij Amsterdam Studio’s parkeren. Verkeersregelaars zullen de bezoekers richting het terrein begeleiden. De kosten voor het parkeren op het terrein bedragen €10,- per auto. Wij adviseren de bezoekers om met het openbaar vervoer te komen.

iLost:
Ben je iets kwijtgeraakt tijdens Falcon? Alle gevonden voorwerpen kun je na afloop van het evenement gemakkelijk terugvinden via http://www.ilost.nl

Camera’s:
Digitale camera’s zijn toegestaan. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Tot zaterdag!

De Cyndium Crew

Cyndium Online:

http://www.facebook.com/cyndium
http://www.instagram.com/cyndiumofficial
http://www.twitter.com/cyndium
http://www.soundcloud.com/cyndium-1
http://www.youtube.com/cyndium
http://www.partyflock.nl/organization/1292:Cyndium

Share in
Tagged in