Op 15 februari keert het techno-concept van Cyndium, Forbidden Planet, terug op een nieuwe locatie en in een ander jasje. Dit zal namelijk de eerste editie worden van de Forbidden Planet: Underground Sessions. De organisatie wil hiermee dezelfde muzikale beleving bieden als in de Sporthallen zuid, maar dan binnen een intieme en underground sfeer die de locatie als Rhone Warehouse zeker te bieden heeft. Ze zullen natuurlijk de moddervette laser shows en het ongekende geluid, waar Cyndium om bekendstaat, niet achterwege laten!

Verder willen ze met de Underground Sessions niet alleen bekende artiesten neerzetten, maar ook (producerend) talent een kans geven om zichzelf te bewijzen. Ervaring leert dat ‘nieuwkomers’ voor verrassend gave sets kunnen zorgen! Voor de primeur op 15 februari staat alvast een mooie line-up gepland met bekendere en (nog) minder bekende namen:

Area 1
Dustin Zahn Verenigde Staten
Esther Duijn
Gabi
Henzel & Disco Nova
Markantonio
Souris

Area 2
Alex Thomson Schotland
Deep ‘N Disco Boys
Mitchell van Dooijeweerd
Sander Bongertman
WNDWLCKRS
Live: Michael May

In de chill-out area kunnen jullie genieten van de heerlijke deephouse opbouwend naar tech-house en techno die daar zal worden gedraaid. Maar ook bijvoorbeeld van lekker ouderwetse spelletjes als Mens Erger Je Niet, Twister, vingerverven of een potje kaarten. Of je gaat natuurlijk gewoon lekker liggen op de diverse Fatboys en ligbanken!

Tickets
Kaarten voor Forbidden Planet kosten €22,- euro(Ex Fee) en zullen te koop zijn via Paylogic ,www.forbidden-planet.nl,www.cyndium.com, de officiële Cyndium Facebook pagina en alle Primera shops.

Cyndium, Energetic Dance Only.

Share in
Tagged in