De platen staan grotendeels klaar en de handen beginnen te jeuken. Nog maar een paar weken en dan is het zover: ‘Icon – The Freakshow: Part II’! Waar vorig jaar nog de laatste kaarten aan de deur werden verkocht, verwachten ze dat het deze keer al voortijdig uitverkocht zal zijn en er dus geen deurverkoop zal plaatsvinden. De organisatie adviseert iedereen die nog geen kaartje heeft voor Icon en er wél bij wil zijn daarom om deze zo snel mogelijk aan te schaffen.

Frantic Freak heeft weer zijn uiterste best gedaan in de voorbereiding om het publiek 11 februari te kunnen trakteren op een avond vol rauwe, onvervalste en onbekende early hardcore. Tijdens zijn tweede zeven uur durende solo (!) zal hij laten zien waarom hij momenteel toonaangevend is in deze scene. Met de vorige Icon op het netvlies en in de trommelvliezen gebrand kan het haast niet anders dan dat dit wederom een geweldig feest gaat worden! Iedereen nogmaals bedankt voor alle positieve reacties vorig jaar en hopelijk gaan jullie met z’n allen de magie van die avond ditmaal weer ervaren!

Frantic Freak zal deze Icon iets anders gaan beginnen dan voorgaande editie: waar vorig jaar werd gestart met een ‘bouncy’, Scott Brown-achtige sound zal hij ditmaal wat meer de early rave kant opzoeken, net iets pittiger maar zeker niet minder vet! Waar veel mensen Frantic Freak kennen van het hardere beukwerk, heeft hij ook binnen deze stijl heel wat dikke, onbekende tracks in petto.

De avond zal om 22:00 starten met een muzikale show, daarom openen we de deuren al om 21:30 speciaal voor de mensen die geen seconde willen missen van dit spektakel! Na dit begin zal er op een soortgelijke wijze als vorig jaar worden opgebouwd naar wat je van Frantic Freak gewend bent: no-nonsense ragwerk!

Zoals eerder gezegd zal Icon – The Freakshow: Part II zeker geen kopie worden van de vorige editie, er zullen weer een hoop ‘nieuwe’ tracks voorbij komen waarbij je soms zult denken: ‘Waar haalt ‘ie ze vandaan?!’ maar waarbij er voornamelijk door je hoofd gaat: ‘Dit is vet!’. Voor de laatste uurtjes staat er een flinke portie early terror op het menu dus reken alvast maar op spierpijn de dagen erna!
Als laatste wil men jullie graag even melden dat Frantic Freak op Icon weer iets gaat doen wat anno 2012 heel erg bijzonder is: vinyl only!

In de chill-out zullen de psytrance sounds van Frantic Freak ten gehore worden gebracht. Energetic dance to da max! Nogmaals, er is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wil je deze bij voorbaat legendarische avond niet missen, wees er dan snel bij! Om alvast in de stemming te komen ga je naar Frantic Freaks mixen op Soundcloud.

Kaartverkoop
Kaarten kosten €22,50,- (ex. fee) en zijn te verkrijgen bij: Paylogictickets.nl, www.cyndium.com en Primera.

Overige info
Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste Cyndium nieuws, ga naar de officiële Cyndium Twitter en Facebook. Wil je van alle activiteiten van Frantic Freak op de hoogte worden gehouden check:
de ]Facebook event pagina en de Frantic Freak Facebook page.

Cyndium, energetic dance only!

Share in
Tagged in