Na de spectaculaire, uitverkochte, editie van Icon: Frantic Freak van 9 juli 2011 komt Cyndium op 11 februari 2012 met het tweede deel van ‘The Freakshow’! De eerste editie staat zowel bij de organisatie, Frantic Freak en het publiek in het geheugen gegrift. De P60 in Amstelveen zorgde samen met liefhebbers van rauwe early hardcore voor de saamhorigheid en typische underground sfeer die Cyndium al jaren uitademt. Bovendien bewees Frantic Freak wederom dat hij als geen ander weet hoe hij deze muziek moet brengen. Zeven uren lang werd er op hoog tempo gebeukt door dit icoon van de rauwe early hardcore. Geen slap gelul, geen breaks en vooral: geen hitjesparade!

Ook bleek het respect tussen artiest en zijn publiek ongekend. Wie herinnert zich bijvoorbeeld nog het slotakkoord van Frantic Freak, de vele wederzijdse kippenvelmomenten en de dankbetuigingen op Partyflock?

Voor deel 1 van The Freakshow moesten er heel wat platen worden weggestreept, maar er zijn nog meer dan genoeg tracks over uit Frantic Freak’s indrukwekkende collectie die tegenwoordig nergens meer aan bod komen. Met andere woorden: zeven uur solo was veel te kort! Editie 2 wordt dus absoluut geen kopie. Verwacht veel diversiteit en de meest onbekende platen, vol met scheurende, donkere synths, rauwe kickdrums en met een flinke dosis energie. Dit alles wordt zorgvuldig opgebouwd op een manier zoals alleen Frantic Freak dat kan. Wederom zal kwaliteit als een rode draad door het evenement lopen: Zowel muzikaal gezien en op gebied van licht, geluid en aankleding. Hier wordt, zoals jullie van Cyndium gewend zijn, nooit op bezuinigd!

Dus heb je editie 1 gemist? Dan is dit je kans! Kaarten kosten €22,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Paylogic, Primera en www.cyndium.com. Heb je een Cyndium Member pas? Dan ben je verzekerd van een kaart! Bovendien kan je deze bemachtigen met een korting van €2,50. Je betaald dan dus maar €20. Deze actie geldt tot 31 december 2011. Haal dus voor deze datum je kaart! Heb je nog geen Cyndium Member pas dan kan je er uiteraard een bestellen via de Cyndium website. Cyndium raadt je aan om snel een kaart aan te schaffen. De P60 heeft een beperkte capaciteit en de organisatie verwacht, net als de vorige editie, vroegtijdig uit te verkopen!

Minimumleeftijd is 16 jaar.

Kijk voor meer info op www.cyndium.com

Share in
Tagged in