Nog één dag tot Cyndium de deuren opent van de ‘Eindelijk weer’ voor het volgende feest ‘Reng Deng BANG’ Shhhhhh, laat het je ouders niet weten, maar de timetable is bekend!

Na de openingsact zal om 23.00 zal The Intellectual Killer het podium vrijmaken voor Mister Reng Deng Deng! Deze gemaskerde pooier is het boegbeeld op het bordeel van dit feest en hij zal laten zien waarom Almere de perfecte locatie is voor deze editie van Reng Deng Deng! De nieuwe dag zal om 00.00 ingeluid worden met de delicious hardcore van Dyprax. Hij weet als geen ander de Depths of Syn en zal jullie oren en lichaam voeden met de zonde ‘lust’. Om 01.00 uur zal de Soundbending Bitch Kasparov een uur lang de Killing Fields van de ‘Eindelijk weer’ domineren en jullie oren vuren met magie via de speakers en instruments! At 02.00 ladies bring out the greatest clits and Tha Playah will hit ’em with his weird musical shit! For one hour he will blast the Dicks, Pussies and Assholes in the crowd and show you why he is Still Nr. 1! Om 03.30 zegt Endymion ‘Let’s Get It On’ Deze pussy motherfuckers weigeren zich te laten verkopen en hun muziek staat in voor deze kwaliteit! Zij zijn drunk with revenge en zullen de part-e helemaal all the way down kapotnaaien! Wie kan er beter de hardcore hustla zijn en dit feest af sluiten dan de Italiaan Unexist! Met zijn italiaanse charme zal deze Crack Whore de draaitafels de grond in draaien, de vrouwtjes slipgevaar bezorgen en de mannen laten smachten naar meer! Everybody Gets Laid met zijn muziek! He will attack and yes you will like it! Na zijn uur zal je je helemaal reknocked voelen en K.O. naar huis gaan! De beheerder van de Knocking Shop is The Intellectual Killer en zal met zijn harde teksten de zaal nog meer opzwepen!

Cyndium Events heeft speciaal een uur aan ruimte vrijgemaakt voor deze editie van Reng Deng Deng om een upcoming talent het podium te laten bestijgen! De keuze is gevallen op dj Furiouz die de Quickie Corner zal openen! Nadat het talent zijn of haar kunsten heeft gedraaid is het om 23.00 uur tijd voor een hardcore derby battle! Een uur lang zullen La-Voice en Mindfuck strijden wie de ultieme Hustlah achter de draaitafels is! Maar wie de deze battle ook wint, overleven doen zij niet, dat kan alleen DJ Immortality. Als de klok middernacht slaat zal hij laten zien waarom hij onsterfelijk is! Nederland is in strijd want om 01.00 uur is het tijd voor de warriors Mortis en Mobius! Zij hebben vele battles achter hun naam staan en elke keer is het weer raden welke stijl muziek hun battlefield als thema heeft. De strijdlust en bijl zijn nog lang niet begraven en zij zullen jullie laten zien wie de beste pimp is! De zomer komt eraan en de Dawn breakt steeds eerder aan en zet zijn beste hoertje voor, maar zal een Lethal Injection daar een halt toe roepen voordat de nacht voorbij is? Tot half 3 hebben zij de tijd daar voor maar daarna wordt baan gemaakt voor de betoveringen van Rictus Sempra. Haar spreuken laat ze spreken via de muziek. Steeds sneller en sneller en sneller! … Totdat het om 05.00 uur tijd is voor de quickie exit van Isolator. Zijn verleden spreekt voor zich, met feesten als I love Noise_Kick, Beter Kom Je Niet, Terrorland 3, Speedrazor en Stampgevaar staat deze man garant voor ultieme terror gangbang van de avond!

Hieronder staan alle pimps van deze sexline-up nog even onder elkaar voor een overzicht.

Area 1: Knocking Shop (Hardcore)
22.00-23.00 J-Roon & Kosmix
23.00-00.00 Mister Reng Deng Deng
00.00-01.00 Dyprax
01.00-02.00 Tha Playah
02.00-03.30 Kasparov
03.30-05.00 Endymion
05.00-06.00 Unexist
MC The Intellectual Killer

Area 2: Quickie Corner (Hardcore/Industrial/Frenchcore/Terror)
22.00-23.00 Furiouz
23.00-00.00 La -Voice vs Mindfuck
00.00-01.00 DJ Immortality
01.00-02.00 Dj Mortis vs Mobius
02.00-03.30 Lethal Injection vs Dawnbreaker
03.30-05.00 Rictus Sempra
05.00-06.00 Isolater

Kaartverkoop:
De kaartjes zijn nog te verkrijgen bij Primera, Paylogic en www.cyndium.com Met deze kaartjes open je de deuren naar deze peepshow en zal je ook met een peep in je oren naar huis gaan! Kaarten kosten slechts €18,50(ex fee) in de voorverkoop. Er zullen ook nog kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

Openingstijden
De Eindelijk weer opent de deuren om 22:00 en het evenement zal duren tot 06.00. De deuren sluiten om 03:00 dus zorg dat je op tijd binnen bent.

Routebeschrijving:
Check hier voor de Cyndium website www.cyndium.com

Overige info:
Vanaf heden blijf je op de hoogte van het laatste Cyndium nieuws dus houd de Cyndium website, Partyflock,Twitter- en Facebook pagina’s goed in de gaten!

Share in
Tagged in