Met nog maar een paar weken te gaan tot het nieuwe jaar is Cyndium volop bezig met Reng Deng Deng – The Hellfire Ceremony. Tijdens alweer de 13e editie van Reng Deng Deng zal Cyndium op 26 februari, in de koude dagen van het jaar, het vuur van de hel naar de Waerdse tempel halen.

In area 1, The Gods Of Hellfire, zullen meerdere live performers, waaronder The Stiltwalker, ‘the hellfire ceremony’ ten uitvoering brengen met de daarbij behorende beukende Hardcore die de vaste Reng Deng Deng gangers gewend zijn.
In area 2, Lucifer’s Lair, kunnen de frenchcore en industrial hardcore fanaten hun hart weer ophalen met snoeiharde beats die je het nagenoeg onmogelijk zullen maken om ook maar een moment stil te staan!
Speciaal voor deze dertiende editie is een derde area geopend: Shadows of Hell. Hier waan je je in de donkerste krochten van de hel terwijl de vetste speedcore, terror en freestyle je trommelvliezen het nodige geweld aan zullen doen!

Line-up
De line-up zal volgende week donderdag gereleased worden.

Kaarten
Zoals de afgelopen tijd bekend is geworden in de media zal in het nieuwe jaar de BTW op kaarten omhoog gaan. Om de trouwe Cyndiumbezoekers tegemoet te komen heeft Cyndium een beperkt aantal early bird kaarten beschikbaar gesteld die tot en met 31 december te bestellen zijn. Deze early bird kaarten kosten €20 (excl. fee) en de reguliere kaarten kosten €24,75 (excl. fee) en zijn beschikbaar bij Paylogic, Primera en op www.cyndium.com.

Overige info
Vanaf heden kan je op de hoogte houden van het laatste Cyndium nieuws door naar de officiële Cyndium Twitter- en Facebookpagina te gaan en je hier aan te melden. Voor overige informatie kan je terecht bij www.cyndium.com

Share in
Tagged in