Met nog maar enkele weken te gaan, worden de Amsterdam studio’s klaargestoomd voor een zeer exclusief en éénzalig evenement waar samenhorigheid, beleving van de muziek en kwaliteit centraal staan. Op 24 april komen fans van de oudere hardcore ruimschoots aan hun trekken in de vorm van een goede muzikale opbouw en lange sets. Cyndium onderscheidt zich op dit gebied. Artiesten die de tijd en ruimte krijgen om een ‘verhaal’ te vertellen zie je tegenwoordig niet meer. Maar niet alleen op gebied van programmering tracht Cyndium zich te onderscheiden, ook op gebied van licht/geluid, show en aankleding wordt voor dit speciale feest origineel en ‘over the top‘ uitgepakt.

Mystery guest
Nadat enkele weken geleden bekend werd dat er op Cyndium Quality Chronicles een mystery guest op gaat treden, kwam er een ware geruchtenmolen op gang. Inmiddels is het geraden: op Cyndium Quality Chronicles zal Hardsequencer voor een liveset zorgen! Deze man uit Duitsland heeft al vijftien jaar niet meer opgetreden en heeft meerdere megahits gehad. Wie kent bijvoorbeeld de legendarische tracks ‘Brain Crash’, ‘Hubahubahuba’ en ‘Bass Experience’ niet?

Timetable
22.00 – 23.30 Miss Monica
23.30 – 00.30 Dano vs. Gizmo
00.30 – 02.00 Vince
02.00 – 03.00 Hardsequencer
03.00 – 04.00 Ruffneck
04.00 – 05.30 Frantic Freak
05.30 – 06.30 Akira vs. Drokz

Outdoor area
Het mooie weer zit er eindelijk aan te komen. Bij goed weer op 24 april zal er een outdoor area worden toegevoegd! Dus wie het snoeiharde geluid in de zaal even zat is, kan buiten even uitblussen op achtergrond muziek van het zaalgeluid.

Pandemonium Actie
Omdat Cyndium Quality Chronicles een bijzonder evenement wordt wil de organisatie voor de diehard Cyndium fans iets speciaals doen. Koop nu je kaartje voor Cyndium Quality Chronicles en je bent automatisch VIP op Pandemonium! Dit evenement zal in het najaar plaatsvinden op 9 oktober in de legendarische Sporthallen zuid te Amsterdam!

Zo werkt het: Koop een Cyndium Quality Chronicles kaartje via Paylogic en vul je juiste emailadres in. Deze mensen krijgen dinsdag na Quality Chronicles alle informatie over hoe je een Pandemonium kaartje kan upgraden tot VIP. Mensen die al een Cyndium Quality Chronicles kaartje hebben, kunnen hun code mailen naar mailing@cyndium.com

Kaartverkoop
Zoals eerder vermeld zijn er een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar. Bovendien is er nog maar een kwart van de kaarten beschikbaar. Cyndium raadt dus aan om snel kaarten te bestellen! Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.cyndium.com, Paylogictickets.nl en Primera.
Kaarten kosten €27,50 (ex fee)

Busvervoer
Er worden busreizen georganiseerd vanaf diverse steden in Nederland. Ga naar www.dance-festivalbus.nl of bel 0625299540 voor meer informatie.

Routebeschrijving
Openbaar vervoer
De Amsterdam Studio’s liggen vlakbij treinstation Amsterdam-Amstel en metrostation Spaklerweg. Na aankomst op Amsterdam-Amstel kan je of de shuttlebus nemen of de metro naar station Spaklerweg pakken.

Te voet
De Amsterdam Studio’s liggen op ongeveer 10 minuten lopen van station Amsterdam-Amstel en op 5 minuten van station Spaklerweg.

Auto
Neem de afslag S111, Amstel Business Park, op de ring Amsterdam(A10).

Parkeren
Parkeren is toegestaan bij/naast omringende bedrijfspanden. Parkeren langs de kant van de weg is niet toegestaan.

Share in
Tagged in