Intoxicated 19 september, Sporthallen zuid te Amsterdam: een evenement waarvoor inmiddels geen introductie meer nodig is. Nog zo’n twee weken te gaan voordat er een nieuw hoofdstuk wordt geschreven in de rijke geschiedenis van de Sporthallen zuid. Slechts een kleine greep uit de reacties van de ruim 6000 bezoekers bewijzen het feit dat Intoxicated zich, dankzij de zeer geslaagde editie van vorig jaar, als een van de weinige een nieuw succesvol meerstijlen indoor-concept kan noemen. De drie bekendste stromingen binnen de dance-scene: hardcore, early hardcore en hardstyle zullen de hele nacht optimaal tot recht komen in deze unieke locatie. Dit zal jaar zal Intoxicated 8000 bezoekers overschrijden.

Cyndium krijgt bijna dagelijks de vraag naar mogelijkheden om te overnachten in de buurt van de Sporthallen zuid. Daarom willen zij de bezoekers middels dit persbericht voorzien van informatie hierover en over extra voorzieningen die dit jaar zijn getroffen. Lees snel verder in dit persbericht om te zien hoe ook jouw reis en verblijf aanzienlijk gemakkelijk kan worden.

Intoxicated Hotelarrangementen
Wil je na afloop overnachten en chillen tot 17:00 uur in een comfortabel hotel? Dan heeft Travel2Dance een relaxte optie voor je samengesteld. www.travel2dance.nl biedt je de mogelijkheid om een Intoxicated hotelarrangement, inclusief of exclusief entreeticket te reserveren.

Kijk voor alle mogelijke arrangementen op travel2dance.nl

Bierbob Service
Soms kan het voor komen dat je op een feest staat en net iets te veel gedronken hebt terwijl je met de auto bent. Vaak willen mensen dan hun auto niet laten staan en moeten dit nood gedwongen toch doen.

Bier-BoB is een nieuw opgericht bedrijf, en bied diverse chauffeurs diensten
aan voor de particuliere markt. Hun hoofddienst is het leveren van BoB-chauffeurs, de chauffeur rijd in uw eigen auto en brengt u snel en veilig naar huis. Dit kan binnen een straal van 100 kilometer van Amsterdam. Wil je gebruik maken van deze dienst ?
Check voor info: www.bier-bob.nl of bel 020-820 8375

Bereikbaarheid
De Sporthallen zuid liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Amstelveenseweg. Deze ligt op metrolijn 50 naar Gein. Als je de beschikking hebt over een TomTom of navigatiesysteem vul dan het volgende adres in: Burgerweeshuispad 54. Er is voldoende gratisparkeergelegenheid voor de auto op het Stadionplein.

Busvervoer
Met het sluiten van een nieuw contract met Dance festivalbus betekent het voor de bezoekers van deze editie van Intoxicated dat het transport naar de Sporthallen zuid aanzienlijk makkelijker wordt.Wil je gebruik maken van deze dienst?
Mail dan naar dance-festivalbus@life.nl of check de website www.dance-festivalbus.nl

Kaartverkoop
Kaarten kosten €42,75 en zijn te koop bij Free Record Shops en www.ticketonline.nl

Line-up
Mainstage : Intoxicated
Promo vs. Ophidian
State of Emergency
Nosferatu
G-Town Madness (live)
Unexist vs. Tieum vs. DaY-már
The Stunned Guys
Mad Dog vs. Amnesys
D-Passion vs. The Wishmaster
Consumer vs. Counterfeit

Area 2 : Pandemonium (Earlyhardcore)
Rob Gee
Sequence & Ominous
Ruffneck
Dr. Macabre (live)
Lady Lady Dana
Dano vs. Buzz Fuzz
Masochist
PCP (live)
Pita vs. Dennis The Menace
Vinyl Junk

Area 3 : Cynergize (Earlyhardstyle/Hardstyle)
Headhunterz
A-lusion
Tatanka
R.A.W. vs. Titan (pinas)
Technoboy
Dozer
A-Drive & Brian NRG
Trilok & Chiren

For more info: www.cyndium.com

This reality,
This is the future.

Share in
Tagged in