Op zaterdag 9 mei negen biedt het Eindhovense Beursgebouw negen uur lang onderdak aan iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Duik in een zee vol gelijkgestemden en laat je meevoeren op de golven van de prachtigste trancemuziek. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

Timetable
De timetable voor Serenity is als volgt:
22.00 – 23.00 First State
23.00 – 00.00 Cosmic Gate
00.00 – 01.00 Jochen Miller
01.00 – 02.00 Richard Durand
02.00 – 03.00 Marcel Woods
03.00 – 04.00 Cor Fijneman
04.00 – 05.00 Sean Tyas
05.00 – 06.00 Signum
06.00 – 07.00 Ernesto vs Bastian

Serenity mix by Cor Fijneman
Om alvast in de stemming te komen kun je op de website van Black Hole de Serenity mix downloaden. Cor Fijneman mixte tracks van o.a. Cosmic Gate, Richard Durand en zijn eigen officiële Serenity anthem tot een swingend geheel. Hiermee kun je natuurlijk ook als het feest voorbij is nog lekker nagenieten.

Vervoer & Parkeren
Bezoekers die met het openbaar vervoer reizen: het Beursgebouw ligt pal naast Eindhoven C.S. Voor autoreizigers: stuur je navigatie naar de Lardinoisstraat 8 in Eindhoven. In verband met wegwerkzaamheden in en rondom Eindhoven, adviseren we voor vertrek http://www.wegwijsa2.nl te raadplegen. Parkeren kan in parkeergarage de Bijenkorf of in de nabije omgeving, gemeenteborden duiden aan waar. Op de Serenity website vind je een paar handige gadgets die je kunnen helpen bij het boeken van je reis.

Overnachten Holiday Inn
Bezoekers die van ver komen kunnen gebruik maken van een korting bij het pal tegenover het Beursgebouw gelegen Holiday Inn hotel. Stuur even een mailtje naar info@cyndium als je een kamer wilt boeken of geef aan de balie door dat je bezoeker bent van Serenity, dan ben je tevens verzekerd van een late check-in en check-out.

Kaarten & Deurverkoop
Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar bij Ticketonline en Free Record Shops. Tevens zal een beperkt aantal kaarten aan de deur beschikbaar zijn, let wel op: de deurverkoop sluit om 03.00u.

Openingstijden
Serenity opent de deuren om 22:00. De deuren sluiten om 03:00 dus zorg dat je op tijd binnen bent. Het evenement is om 07:00 afgelopen.

Kluisjes
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn.

Camera’s
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Pinnen
Tijdens Serenity bestaat de mogelijkheid om te pinnen.

Rokersbeleid
Sinds 1 juli 2008 zijn de Nederlandse horeca, sport, kunst en cultuur rookvrij. Om rokers tegemoet te komen is er binnen,boven een rokersgedeelte gecreëerd.

Share in
Tagged in