De binnenstad van Eindhoven kleurt momenteel paars en roze: om Serenity kan men niet meer hen. Cyndium pakt het duidelijk professioneel aan om haar nieuwe tranceconcept op de kaart te zetten en diegene die op 9 mei het Beursgebouw binnenlopen zullen ervaren dat dit niet alleen voor de promotie geldt. Professionaliteit staat bij deze organisatie hoog in het vaandel, als doorgewinterde partygangers kennen de medewerkers van Cyndium het belang van zaken als een vlotte doorloop bij de entree, een goed sound system en vette lichtshows en decoratie. Met een jarenlange ervaring op haar curriculum kunnen de bezoekers er zich dan ook van verzekeren dat de avond tot in de puntjes geregeld zal zijn.

Ook elders duikt het Serenity-logo overal op. Cyndium richt zich met haar nieuwe concept dan ook op alle tranceliefhebbers in binnen- en buitenland. Trance is een dancestroming die internationaal gezien enorm is doorgebroken; in alle uithoeken van de wereld wordt naar trancemuziek geluisterd. Nederland wordt daar gezien als een paradijs waar men wekelijks kan genieten van de best georganiseerde feesten ter wereld en liefhebbers sparen maandenlang om een paar dagen in het dancewalhalla van de wereld te kunnen doorbrengen. Wat dat betreft is het Beursgebouw Eindhoven perfect gelegen. Het vliegveld ligt op een kwartiertje afstand en de locatie ligt pal naast het Centraal Station, waar je in iets meer dan een uur naartoe reist vanaf Schiphol. Ook voor medelanders die van buiten de regio Brabant/Gelderland komen is het Beursgebouw prima te bereiken.

Uniek aan Serenity is het ‘one area, one family, one state of trance’ gevoel. Trance is een muziekstijl die zich de laatste jaren vooral naar de clubs heeft verplaatst, maar tijdens de opkomst van trance in Nederland waren het grote hallen zoals het Beursgebouw waar men in grote getale gezamenlijk in extase raakte: duizenden harten gevangen door dezelfde DJ, duizenden handen de lucht in en duizenden mensen in dezelfde state of trance. Tegenwoordig domineren de meerdere zalen concepten of juist de intiemere settings. Het ‘one area’ concept raakte op de achtergrond. Dat vond Cyndium jammer. Met Serenity wil de organisatie het gevoel van toen samenbrengen met de muziek van nu. Trance heeft anno 2009 namelijk genoeg te bieden. Van proggy tunes en heerlijke zweeftrance tot pompende hardtrance, er is voor ieder wat wils tegenwoordig. Daarom biedt de line-up van Serenity ook een gevarieerd programma.
Op 9 mei staan de deuren van het Beursgebouw open en wacht je trancefamilie je op om samen een nacht lang herinneringen op te halen en nieuwe te creëren. Zorg dus dat je tijdig een kaartje aanschaft!

Serenity anthem
Niemand minder dan Cor Fijneman had de eervolle taak gekregen een passende anthem voor Senerity te maken. Het resultaat kun je nu beluisteren op de Cyndium en Cor Fijneman MySpace pagina’s: http://www.myspace.com/cyndium en http://www.myspace.com/corfijneman.

Serenity zal op 9 mei plaatsvinden in het Beursgebouw te Eindhoven en duurt van 22.00u tot 07.00u. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketonline en kosten € 35,-. VIP kaarten kosten € 47,50. Voor meer informatie over het reserveren van een VIP-tafel kun je mailen naar info@cyndium.com

Bekijk de trailer op www.cyndium.com. Hier vind je tevens de laatste info omtrent het event.

Zie hier het volledige programma van Serenity:

Marcel Woods
Cosmic Gate
Richard Durand
Sean Tyas
Ernesto vs Bastian
Signum
Cor Fijneman
First State
Jochen Miller

Share in
Tagged in