Hardcore van het jaar 2000 to nu: Paradox

De tijd vergaat maar sommige dingen worden nooit vergeten… Een innovatief concept dat het laatste licht nog lang niet heeft gezien komt terug…. Ervaar 4 april het nieuwe hardcore millennium: Paradox.

De lange onderbreking is niet voor niets geweest: Paradox heeft namelijk een heuse gedaantewisseling ondergaan. Stonden voorheen met name de jaren ’90 en nieuwe producties van een aantal Cyndium artiesten centraal, vanaf nu zal het volledig draaien om de tijd waarin de wederopstanding van de hardcore plaatsvond tot aan de sounds, zoals we die nu kennen. Kortom hardcore van 2000 tot nu.

Hiermee zet Cyndium als eerste organisatie een concept neer dat volledig draait om de hardcore vanaf de start van het nieuwe millennium. Een dikke, uitgebalanceerde line-up, die uiteraard de hele tijdlijn zal beslaan is alvast een zekerheid.
Naast een nieuwe inhoud komt Cyndium ook met een nieuwe locatie voor Paradox. The Sand in Amsterdam zal wederom zijn goede reputatie eer aan doen door in alle opzichten uitstekend te functioneren als locatie voor dit concept.

Kaartverkoop
Kaarten à €25,- zijn vanaf zaterdag 24 januari verkrijgbaar bij Ticketonline.nl

Line-up
De line-up zal spoedig bekend gemaakt worden op de Cyndium Website

Share in
Tagged in