Cyndium doet oude tijden herleven tijdens de tweede editie van Cynergize op 30 mei in de Sand. Een combinatie van nooit vergeten stijlen zoals UK hardhouse en early hardstyle, met daarnaast de nieuwe hardstyle sound. Oudgedienden als Fausto en Sunny D naast jonge helden als Pinas en A-Drive in een zaal staan garant voor een ijzersterke trip van verleden naar toekomst. Dit zorgt voor een zo breed mogelijk aanbod binnen de harddance.

De eerste editie van Cynergize op 25 april mag met recht zeer geslaagd genoemd worden (lees het verslag). Zo was de sfeer uitermate gezellig en de reacties waren lovend. Maar het meest besproken was toch wel het overweldigende geluid! Iets waar Cyndium altijd veel aandacht aan besteedt.

Voor de tweede editie wordt weer een ijzersterke line-up uit de kast gehaald; Zo zullen hardstyle-iconen Tatanka en het duo Noisecontrollers de nieuwe hardstyle ten gehore brengen in area 1. Daarnaast zal Sunny D je meenemen naar de early days met een vertrouwde early hardstyle set. Hardhouseliefhebbers kunnen hun hart ophalen met Jesselyn en Fausto, terwijl het verdere hardere werk is toevertrouwd aan Pinas en A-Drive.

Daarnaast biedt de avond nog meer voor de liefhebber van de hardere stijlen in area 2; Energetic. Want nadat de zaal is opgewarmd met de heerlijke hardtrance/hardhouse sounds van Danny D en PC Lexus zal een nieuw geluid van zich laten horen. Dat deze nieuwe sound behoort tot het hardere segment van de dance industrie moge voor zich spreken. Maar hoe klinkt deze sound? Hoe vertaalt het zich over de speakers? En vooral: wat gaat dit teweeg brengen? JP en Tommy Pulse zullen het je laten horen!

Kortom, een vrijdagavond om naar uit te kijken! Er is geen beter begin voor het weekend.

Tickets
Tickets voor dit event zijn verkrijgbaar via ticketonline en ticketbox voor slechts €15,- (ex fee)

Check www.cyndium.com voor meer info.

Line-up
Area 1:
Tatanka
Noisecontrollers (live)
A-Drive
Jesselyn
Fausto
Sunny D (earlyhardstyle set)
Pinas

Area 2-energetic:
Tommy Pulse
JP
PC Lexus
Danny D

Share in
Tagged in