25 April is het zover, dan vind de officiele kick off van Cynergize plaats! Cynergize is een nieuw concept uit de Cyndium stal, wat maandelijks zal terugkeren in de Sand, gelegen vlakbij Amsterdam station Sloterdijk. Tijdens deze clubavond zal Cyndium het beste uit het verleden van hardstyle, hardhouse en hardtrance doen combineren met het geluid van nu en de toekomst!

Waar in zaal 1 de ijzersterke programmering, met o.a. een early hardstyle set van Lady Dana en een UK hardhouse set van Fausto ons terugbrengt naar toen, zal de sound van de hardstyle helden Pinas en A-Drive naast die van Deepack vs. D-Block & S-te-Fan ons weer met beide benen in het heden plaatsen. In zaal 2 zal de zaal worden opgewarmd met de hardhouse sound van PC Lexus en Danny D, waarna Tommy Pulse en Fausto het publiek een blik zullen gunnen op de toekomst. Zij zullen, in samenwerking met Cyndium een nieuw geluid binnen de harddance ten gehoor laten brengen. Een nieuw geluid waarvan de impact nu nog niet te voorspellen valt, maar wat garant zal staan voor een heerlijk avondje knallen!

Line up:
Area 1
22.00 – 23.00 Jesselyn
23.00 – 00.00 Fausto
00.00 – 01.00 Lady Dana (earlyhardstyle)
01.00 – 02.00 A-Drive
02.00 – 04.00 Deepack vs. D-Block & S-te-Fan
04.00 – 05.00 Pinas

Area 2
23.00 – 00.00 PC Lexus
00.00 – 01.30 Danny D
01.30 – 02.30 Fausto
02.30 – 04.00 Tommy Pulse

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via ticketbox en ticketonline voor slechts €15,- (ex. Fee) en zullen ook aan de deur verkrijgbaar zijn.

Cyndium Member pas actie!
Zoals velen weten wordt de Cyndium Member pas exclusief uitgedeeld, maar omdat we veel aanvragen krijgen van bezoekers is besloten deze pas, eenmalig, aan alle bezoekers van de aankomende Cynergize uit de delen. Het enige wat je hiervoor moet doen is aanwezig te zijn en een inschrijfformulier in te vullen bij de merchandise stand. Wat de voordelen van de Cyndium pas zijn check de website.

Next Cynergize
De volgende Cynergize zal op vrijdag 30 mei plaatsvinden wederom in The Sand.
Check www.cyndium.com voor meer info!

Share in
Tagged in