Op zaterdag 3 november zal The Sand in het teken staan van Cyndiums nieuwste concept Icon. Deze aftrap zal worden verricht door niemand minder dan de Italiaanse hardstyle Dj Activator. De line-up is inmiddels al geruime tijd bekend maar over de invulling van de avond heeft Cyndium nog weinig prijsgegeven. Hieronder vind je kort met welke artiesten in welke combinaties zullen draaien.

Area 1:
Activator
Isaac
Activator vs Isaac
Zatox
Activator vs Zatox
Charly Lownoise
Activator vs Charly Lownoise
Showtek
D-Block & S-te-Fan
Pinas
Bobby V vs Luca Antolini
Dj D vs Tommyknocker vs Mantes

Area 2:
A-lusion
Soundforce
A-Drive
Davide Sonar
Dj Mani vs Abject
Stephy
Vinyl Junk
Frantic Freak vs. Leviathan
Sequence & Ominous

VIP kaarten uitverkocht, maar……
De VIP kaarten voor Icon zijn inmiddels uitverkocht maar Cyndium heeft 25 unieke VIP passen achter de hand gehouden. Wil je zo’n VIP pas zien te bemachtigen dan moet je vandaag (18 oktober 2007) naar Mid-Town in Amsterdam gaan.
Speciaal voor het Amsterdam Dance Event zal Cyndium vanaf 12:00 uur de laatste 25 Icon VIP passen voor de reguliere prijs €25,- aanbieden bij deze Mid-Town platenzaak die vanaf 14:00 uur in het teken van het ADE een feest geeft.
Reguliere kaarten zijn nog te koop bij ticketbox en ticketonline.

Radiocommercial Icon
Sinds vorige week is de radiocommercial van Icon te horen op Fresh FM. Vanaf aanstaande zaterdag zal deze tevens te horen zijn op www.cyndium.com.

Winnaars members
Zoals vermeld zal Cyndium per evenement een member op de gastenlijst zetten. Aangezien dit voor zowel Cyndium als de bezoeker nieuw is heeft Cyndium besloten 3 members op de gastenlijst van Icon te zetten.
Dit zijn de winnaars:
Lesley Vreeken uit westzaan
Frederique Meulman uit Haarlem
Anja Mooyer uit Volendam
Let wel: de gastenlijstplaats is strikt persoonlijk en niet overdraagdaar.
De rest van de Cyndium members krijgen op vertoon van hun pas een upgrade naar de VIP.

Share in
Tagged in