Na het grote succes van de uitverkochte eerste editie in de Waakzaamheid, is er 11 juni opnieuw Pandemonium. En wederom staat de Mokum, Ruffneck en Cenobite sound centraal. Dit keer in de geluidsdichte Amsterdam Studio’s! Een locatie die bij uitstek geschikt is voor een Early Hardcore feest met een zeer ‘underground’ sfeertje! Daarbij komt dat er op deze locatie voor het eerst een Hardcore feest gegeven wordt en dat Pandemonium hier haar thuis basis gevonden heeft aangezien zij het alleenrecht heeft op deze locatie. Een lokatie waar dus gebeukt kan worden.

In de twee zalen van deze filmstudio laten zowel de grootmeesters als nieuw talent zich aan ruim 1400 man horen. Met 3 live-acts en 5 DJ’s zal in ‘area 1’ de serieuze Early Hardcore fan op zijn wenken bediend worden. En met de allerlaatste laatste live optreden van Rave Creator a.k.a. PCP ooit, is deze avond nu al uniek te noemen. Het tien uur durende feest, van 21:00 uur en 07:00, staat geheel in het teken van de Lost World /Griekse Mythologie. Maar dat is niet het enige.

Ben jij het nieuwe talent waar alle early hardcore fans op zitten te wachten? Stuur dan een demo. Kijk voor alle informatie over deze demo-contest op onze website. Dit is je kans om in ‘area 2’ jouw geluid aan de bezoekers te laten horen!

Een spectaculair decor in een super lokatie zullen de oude tijden doen herleven. Maar aan een goede sfeer draagt natuurlijk iedereen bij, daarom steunen wij ‘Hardcore against Racism’. Iedereen is welkom, maar laat Londsdale, kisten en andere ‘rechts’ georiënteerde kleding thuis!

Line-up area 1 :
Rave Creator a.k.a. PCP (live)
Leviathan
Nosferatu
Predator vs. Human Resource (live)
Chosen Few
Buzz Fuzz
Thundergods of Asgard (live)
Frantic Freak

Een Early Hardcore feest met lef voor een volwassen en kritische bezoeker! Geen consessies, gewoon het echte werk!

Om het nog mooier te maken verloten wij een vliegreis voor 2 personen naar IBIZA en 30 Pandemonium t-shirts. Elke 10e mail krijgt een t-shirt. Bestel je ticket door een mail te sturen tussen 15 t/m 17 april met je naam en adres naar ticket@pan-demonium.com. Je ticketnummer is je lotnummer. De vliegreis zal op de avond van 11 juni zelf verloot worden. Alleen de mensen die een mail hebben gestuurd en hun ticket via deze actie hebben gekocht maken kans op de vliegreis!!!

Share in
Tagged in