Zaterdag 30 oktober in De Waakzaamheid. Een early hardcore feest voor liefhebbers met een voorkeur voor de stevigere kant. Herkenbaar maar toch anders, Cenobite, Ruffneck & Mokum style!

Als organisatoren van Pandemonium vonden wij dat het eens tijd werd voor iets bijzonders. Op het gebied van early hardcore blijft de meest volwassen kant nog weleens onderbelicht. Daarom gaat een zeer sprekende line-up (Dano, Leviathan (live), Chosen Few, Predator, Frantic Freak, X-ess) ervoor zorgen dat deze ‘ROUGHER AND DARKER SIDE OF EARLY HARDCORE’ de waardering krijgt die het verdient. Als vertegenwoordigers van platenlabels als Cenobite, Ruffneck en Mokum brengen zij ons terug naar het nostalgische ‘Sporthallen Zuid’ tijdperk!

Natuurlijk komen er deze avond genoeg herkenbare nummers (de bekende tracks) voorbij, maar er wordt dus vooral nadruk gelegd op het serieuzere werk. Daarbij gaan er veel nummers naar voren komen die je nog nooit hebt gehoord, met andere woorden, nummers die al een tijd op de plank liggen en de dj’s al heel lang op een feest wilden draaien maar dit zo goed als bijna nooit konden doen. Dit alles in combinatie met sterk verbeterd geluid en een goed deurbeleid (de bekende rechts georiënteerde kledingstukken en accessoires zijn niet toegestaan en de drager hiervan zal de toegang worden ontzegd).

Pandemonium, is duidelijk niet zo’n ’13 in een dozijn’ early hardcore party!

Share in
Tagged in