Posted on: 26-04-2013

Reng Deng Deng · The Queen’s Final Majestic Performance

Het aftellen is nu echt begonnen! Op 30 april 2013 viert Nederland voor de laatste keer Koninginnedag! Op deze dag organiseert Cyndium de outdoor editie van Reng Deng Deng aan de Haparanadaweg nr 7 te Amsterdam. Bea goes out with a bang. Want een laatste Koninginnedag, die vier je hard, harder, hardst! Tien uur non-stop het allerbeste van early hardcore, raw hardstyle, hardcore en frenchcore: voor het eerst sinds jaren mag er in onze hoofdstad weer eens echt hard geknald worden.

Nergens anders in Amsterdam mag er op zo’n schaal geramd worden als bij Reng Deng Deng, dus zet op 30 april al je zorgen aan de kant en kom hakken voor volk en vaderland!

Tot dan!

Timetable
12:00 – 13:00 Sequence & Ominous
13:00 – 14:00 Frequencerz
14:00 – 15:00 Adaro
15:00 – 16:00 E-Force
16:00 – 17:00 Darkraver
17:00 – 18:00 Buzz Fuzz vs Stylo
18:00 – 19:00 Mad Dog vs AniMe
19:00 – 20:00 Tha Playah
20.00 – 21.00 Nosferatu vs Amada
21.00 – 22.00 Lethal Injection & Dawnbreaker

MC Da Mouth of Madness
Live performance: The Stiltwalker

Kaarten
Zoals velen weten zijn er nog beperkt kaarten te verkrijgen en zijn de laatste kaarten in zicht. De kaartverkoop stopt op maandag 29-04-2013 om 22.00. Ze verwachten echter dit weekend al uitverkocht te zijn, dus wees snel met het halen van je kaart. Kaarten kosten slechts €20 (ex fee) en zijn reeds verkrijgbaar bij Paylogic en bij de alle Primera winkels. Er worden geen kaarten verkocht aan de deur!

Deuren open
Het evenement begint om 12.00 en duurt tot 22.00. Ze verzoeken je voor 14.30 binnen te zijn gezien de verwachte drukte.

Locatie Haparandaweg nr.7
De Haparandaweg nr.7 is gelegen in de Spaarndammerbuurt te Amsterdam in de houthavens. Sommigen kennen het terrein misschien als het grasveld tegenover Strand west. Let Op: het is dus niet Strand west zelf! De locatie is op 15 minuten loop afstand vanaf Amsterdam Centraal Station en ongeveer 25 minuten loop afstand van Station Sloterdijk.

Bereikbaarheid/Openbaar vervoer
Haparandaweg nr.7 is niet te bereiken met het openbaar vervoer op Koninginnedag. Reis met de trein naar Amsterdam Centraal of station Amsterdam Sloterdijk. De locatie is op 15 minuten loop afstand vanaf Amsterdam Centraal station en ongeveer 25 minuten loop afstand van Station Sloterdijk. Toch adviseren we iedereen Station Sloterdijk te nemen aangezien Amsterdam Centraal erg druk kan zijn. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.9292.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

Reizen per auto
Het evenement is slecht te bereiken met de auto aangezien er beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig zijn in de omgeving. Er kan beperkt geparkeerd worden in het houthaven gebied (Archangelkade of Minervahavenweg). Let op de aanwezigheid van matrixborden. Ze adviseren iedereen die met de auto komt om afslag S101 te nemen richting Houthavens.
Nogmaals er is beperkt plek dus iedereen wordt geadviseerd uit Amsterdam lopend of met de fiets te komen en anders met het openbaar vervoer te komen.

Camera’s
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan,

Pinnen
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Kluisjes
Er zullen kluisjes aanwezig zijn. De huur bedraagt €6. De borg bedraagt €5 deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. De kluisjes zijn het gehele evenement bereikbaar voor iedereen.

Spullen
Eten en drinken mogen niet het evenementen terrein op. Deodorant rollen mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Drugsbeleid
Op Reng Deng Deng geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Reng Deng Deng wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Softdrugs is toegestaan tot 3 gram. Voorgedraaide joints zijn niet toegestaan.

Kledingvoorschrift
Uiteraard is het Holland wat de klok slaat. Koninginnedag is tenslotte altijd ‘onze’ dag geweest. Tuig jezelf traditiegetrouw, in oranje of rood-wit-blauw. Draag een kroontje als hoed, verf een vlaggetje op je snoet. Want wat ze je beloven: bij Reng Deng Deng is het Oranje Boven! Kom Bea eren in stijl en mis deze knotsgekke dag niet, want overdoen is helaas geen optie meer. Uiteraard is dit niet verplicht.

Trailer
Mocht je de trailer nog niet gezien hebben, dan kan je hem hier bekijken:

Overige info
Check voor verdere info www.cyndium.com en de Facebook pagina’s: officiële Cyndium pagina, Reng Deng Deng pagina en de evenementspagina.

Cyndium, Energetic Dance Only.

Related news

15

12/2016

Ophidian toegevoegd aan de line-up

We hebben tot lang gewacht en we hadden goede hoop dat Nosferatu hersteld zou zijn en op Reng Deng Deng zou komen draaien. Tot onze spijt moeten we helaas vermelden…

14

12/2016

Reng Deng Deng: The Final Chapter – Final info

Zoals vele van jullie weten keert Reng Deng Deng op zaterdag 17 december terug naar The Temple, welke vroeger bekend stond als de Waerdse Tempel. The Temple is in de…

23

09/2016

Reng Deng Deng DJ contest

Altijd al een keer op Reng Deng Deng willen draaien? Het publiek uit z’n dak zien gaan op jouw tracks? Wij bieden je graag de kans! Wat moet je doen om…

22

08/2016

Voorproefje Line Up Reng Deng Deng

Reng Deng Deng 10 Year Anniversary keert op zaterdag 17 december terug met The Final Chapter. Met nu de 22e editie is Cyndium erg blij om weer terug te keren…

15

07/2016

Locatie bekend Reng Deng Deng 10 Year Anniversary

Met twee 10 Year Anniversary edities van Reng Deng Deng achter ons, komt Cyndium op 17 december met The Final Chapter in de Waerdse Tempel. De allerlaatste, 22e editie brengt…

01

06/2016

Reng Deng Deng – 10 year Anniversary ( The Final Chapter)

Binnenkort zal de laatste editie van het 10 jarig bestaan van Reng Deng Deng plaatsvinden op een legendarische locatie. Meer informatie omtrent het evenement zal snel volgen.

19

01/2016

Reng Deng Deng – 10 Year Anniversary

Reng Deng Deng – 10 Year Anniversary Op 27 februari en 5 maart 2016 is het zover, het 10 jarig bestaan van het enige echte hardcore concept ‘’Reng Deng Deng’’….

15

01/2015

Interview with The Empire for Reng Deng Deng 2015

After he delivered our fantastic Reng Deng Deng anthem, ‘Embrace the Darkness’, we thought that we’d delve a little deeper into the mind of a man with endless ambition, passion…

22

04/2014

Laatste Info en Time Table / Reng Deng Deng – The Kingdome of Hardcore

Met nog maar een paar dagen te gaan op de kalender is het aftellen begonnen. Zaterdag 26 april aanstaande wordt de eerste officiële Koningsdag gevierd en op deze dag organiseert…

06

03/2014

Reng Deng Deng – The Kingdom of Hardcore

Reng Deng Deng – The Kingdome of Hardcore (26-04-2014). Beste landgenoten, 26 april is het weer zo ver want Reng Deng Deng komt eraan. Na vorig jaar snoeihard het einde…

© 2017 Desktop version | Created by: Klein Media