Posted on: 14-02-2013

Icon · The Outside Agency · Final update

Aanstaande zaterdag staat er een bijzondere editie van Icon op het programma: de mannen van The Outside Agency zullen deze avond hun gevarieerde kijk op muziek tentoonspreiden tijdens een acht uur durende liveset! Onder verschillende aliassen zullen ze het publiek meenemen op een reis langs diverse stijlen: Om op te warmen beginnen ze met electro, waarna ze een heerlijke Genosha-stijl set gaan draaien. Op het midden van de avond is het tijd voor een uur lang ouwe klappers, gevolgd door een dikke drum ‘n bass set. In de laatste twee uur zal deze reis met crossbreed en andere uptempo tracks in een zinderende climax eindigen. Één ding is zeker: de mannen zullen een kijk geven in hun muzikale wereld als nooit tevoren!

Op de timetable hieronder kun je zien hoe de avond zal verlopen:

22:00 – 23:00 Semiomime (Electro set)
23:00 – 00:00 Cherry Cocaine vs Trilt (Electro set)
00:00 – 01:30 The Outside Agency (Industrial / Genosha Set)
01:30 – 02:30 X-Factor (oldschool/Early Rave Set)
02:30 – 04:00 Eye-D & DJ Hidden (Dnb Set)
04:00 – 06:00 The Outside Agency (Crossbreed & Faster Set)

Kaartverkoop
Kaarten zijn nog reeds verkrijgbaar en zijn te verkrijgen via cyndium.com, Facebook, Paylogic en bij de Primera winkels. Kaarten kosten €23,50(excl. fee) per stuk. Er zullen ook nog beperkt aantal kaarten verkocht worden aan de deur .Deze kaarten zullen €32,50-. kosten.

Deuren open
Het evenement begint om 22.00 en duurt tot 06.00. Ze verzoeken je voor 02.30 binnen te zijn aangezien de deuren om 02.45 sluiten.

Pinnen
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Kluisjes
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn. De huur bedraagt €6,- . De borg bedraagt €5,- deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. De kluisjes zijn het gehele evenement bereikbaar voor iedereen.

Spullen
Eten en drinken mogen niet het evenement op. Deodorant rollen mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Roken
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op Icon mag alleen in de rokersruimte gerookt worden! Binnen wordt gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Drugsbeleid
In de Rhone Warehouse geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Icon wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en wordt de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Softdrugs is toegestaan tot 3 gram. Voorgedraaide joints zijn niet toegestaan.

Rhone Warehouse
Rhone Warehouse is gelegen aan de Humberweg nr.7 ,1043 AC te Amsterdam. De locatie is op vijf minuten lopen afstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Humerberweg is een zijstraat van de Rhoneweg.

Routebeschrijving van het station: 1. Ga westelijke op Orlyplein 2. Sla linksaf naar de Kastrupstraat 3. Weg vervolgen naar Rhoneweg 4. Sla rechtsaf naar de Humberweg.

Bereikbaarheid/Openbaar vervoer
Het Rhone Warehouse is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Amsterdam Sloterdijk. De Rhone Warehouse is op 5 minuten loopafstand vanaf het station. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.9292.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

Reizen per auto
Sla op ring A10 Amsterdam af bij afslag S102 richting bedrijventerrein Sloterdijk. Bezoekers die beschikken over een navigatiesysteem dienen ‘Humberweg 5, 1043 AC in Amsterdam’ in te toetsen om de locatie te bereiken.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het bedrijventerrein Sloterdijk rondom de Rhone Warehouse. Parkeren is gratis.

Camera’s
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan

Related news

23

01/2013

Icon: The Outside Agency

Op 16 februari is het weer tijd voor een nieuwe editie van Icon, het event van Cyndium waarbij telkens één artiest/act in de spotlights staat. Na dj’s Activator, Frantic Freak…

03

07/2012

Icon · Dr. Peacock · Timetable release and update

Aanstaande zaterdag zal De P60 in Amstelveen helemaal in het teken staan van frenchcore dj Dr. Peacock. Zoals eerder vermeld zal Steve wegens gehoorproblemen niet in staat zijn om de…

24

05/2012

Icon · Dr. Peacock

Na op 11 februari wederom een spectaculaire en vooral zeer geslaagde avond te hebben meegemaakt, zal op 7 juli de bouwtechnische constructie van de P60 in Amstelveen weer eens flink…

23

01/2012

Icon · The Freakshow Part II bijna uitverkocht

De platen staan grotendeels klaar en de handen beginnen te jeuken. Nog maar een paar weken en dan is het zover: ‘Icon – The Freakshow: Part II’! Waar vorig jaar…

30

11/2011

Icon · Dj Frantic Freak · The Freak show part 2

Na de spectaculaire, uitverkochte, editie van Icon: Frantic Freak van 9 juli 2011 komt Cyndium op 11 februari 2012 met het tweede deel van ‘The Freakshow’! De eerste editie staat…

09

07/2011

Icon · The Freak Show

Over 3 weken is het eindelijk zo ver en zal Frantic Freak de avond krijgen die hij verdient: Icon. Tijdens Icon zal Frantic Freak een spectaculaire 7 uur durende set…

20

04/2011

Icon · Dj Frantic Freak (The Freak show)

Zoals jullie hebben kunnen lezen op Partyflock en de verschillende social media van Cyndium zal Frantic Freak een eigen Icon krijgen. Cyndium moet jullie mededelen dat Icon: Frantic Freak –…

21

10/2007

ICON – DJ Activator · Time-table + info

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver, dan zal ICON voor het eerst plaats vinden. The Sand in Amsterdam zal toneel staan voor Hardstyle icoon DJ Activator en zijn…

18

10/2007

Cyndium presents “Icon Dj Activator” · VIPkaarten uitverkocht en line-up review

Op zaterdag 3 november zal The Sand in het teken staan van Cyndiums nieuwste concept Icon. Deze aftrap zal worden verricht door niemand minder dan de Italiaanse hardstyle Dj Activator….

© 2017 Desktop version | Created by: Klein Media